2777
2789
عنوان

اسم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 34 پست
😄🤷🏼‍♀️

یه سوال... شما توی امضاتون زده بودین دلوین عزیزم خوش اومدی، یا کاربر دنیا همسرم؟؟؟ همیشه باهم اشتباه می‌گیرم شما دو گل رو😁

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه ساعت پیش یکی میخواست اسم دخترشو بذاره وستا به معنای اوستا کتاب زرتشتیان

بهش گفتم مثل اینه که اسم بچتو بذاری قران یا نهج البلاغه😲

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه سوال... شما توی امضاتون زده بودین دلوین عزیزم خوش اومدی، یا کاربر دنیا همسرم؟؟؟ همیشه باهم اشتباه ...

نه من نبودم دنیا همسرم بود که جنسیت بچشون دختر بود 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
دقیقا حرفتون درسته  یه کسایی که اصلا بمن مربوط نیست یه اسمایی میزارن سه متر و نیم دهنم باز میم ...

جالبه خیلی.

مثلا السا هست.ا رو میکنن گ میشه گلسا.گ رو میکنن د میشه دلسا.د رو میکنن آی میشه آیسا.آی رو میکنن مهر میشه مهرسا. تهش نا اضافه میکنن میشه مهرسانا.ه وسط رو حذف میکنن میشه مرسانا.

یا مثلا اسم هلن اصیل بود داشتیم.یه ا اضافه کردن شد هلنا .ه رو کردن ا شد النا.ا رو کردن س شد سلنا.ارو کردن ین شد سلین .س رو کردن ا شد الین.ا رو کردن د شد دلین.و گذاشتن وسطش شد دلوین.....

و این داستان ادامه دارد.

جالبه خیلی. مثلا السا هست.ا رو میکنن گ میشه گلسا.گ رو میکنن د میشه دلسا.د رو میکنن آی میشه آیسا.آی ...

اره واقعا نمیخوام به کسی توهین کنم ولی بعضی اسم های جدید واقعا مزخرف و بی معنیه😔