2777
2789
عنوان

فوبیای پرنده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 25 پست
😂😂😂😂سوسک این قهوه ایا ک پروازم میکنن خیلی چندشه

گنده هاشون

وااااییی😷😷

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گنده هاشون وااااییی😷😷

از من ی بار تو لباسم بود😂😂😂

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
از من ی بار تو لباسم بود😂😂😂

نگوودو😱

من ی بار تو دسشویی دیدم کسی خونع نبود.تا وقتی بیان طول میکشید

رفتم دسشویی پارک محلمون😂 درین حد تباه

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
منم اینطوریم همه میخندن. از بدبختی مونه 

ب نظرم واقعا چیز ترسناکیه😑حتی با دستکش یا از دورم سکته میکنم😂😅

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺
نگوودو😱 من ی بار تو دسشویی دیدم کسی خونع نبود.تا وقتی بیان طول میکشید رفتم دسشویی پارک محلمون😂 د ...

بابا تو دیگ کی هسی😂😂😂😂

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا