2777
2789
عنوان

سکسکه جنین😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست

کاری نمیشه کرد ولی نشونه سلامتی سیستم تنفسیه جنینه براش خوبه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۱

خدا نگهش داره برات سالم و صالح باشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
آخه همزمان خیلی بد تکون میخوره انگار واقعا بدش میاد

عزیزم نمیدونم والا 

بچه من کلا کممم تکون میخوردتوهرشرایطی

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
خیلی بامزس آدم قند تو دلش آب میشه🥰

من اون موقع حرص میخوردم شرایطم پر از استرس بود.

ولی یه بار 35 هفته رفتم سونو اونجا بچه تکون نمیخورد سونو گفت برو شکلات و آبمیوه بخور دوباره بیا.منم مثل ابر بهار اشک میریختم چون بچه اولمو 32 هفته از دست داده بودم میترسیدم دوباره اتفاقی بیوفته.شوهرم یه شکلات کاکائو بهم داد از اونایی که مغز مارمالاد داره تا خوردم پسرم شروع کرد سکسکه کردن و تکون خوردن شیرینترین لحظه ی عمرم بود

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
چقد حس خوبی از تاپیکت گرفتم 😍😍.از بس تاپیک های بیخود زدن حالم بد شد .

مرسی گلم 😘😘😘😘😘 خودمم اگه تو اوج ناراحتی باشم تکون خوردنش سکسکه زدنش و.... حالمو خیلی خوب میکنه 

S.Z
من اون موقع حرص میخوردم شرایطم پر از استرس بود. ولی یه بار 35 هفته رفتم سونو اونجا بچه تکون نمیخورد ...

عاشق اون شکلاتا شدم😍😍😍

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
من اون موقع حرص میخوردم شرایطم پر از استرس بود. ولی یه بار 35 هفته رفتم سونو اونجا بچه تکون نمیخورد ...

وااااای عزیز دلم 😍😍🥰خدا حفظش کنه درکت میکنم خیلی سخت بوده..منم اگه یه نصف روز تکون نخوره دق میکنم 

S.Z