2789
اره شکر همش از سر استرس بود هیچ نگران نباشین

سلام گلم خوبین؟

منم سابقه استرس شدید و‌پانیک دارم

هفته پیش یه شوک عصبی بدی سر گم شدن بچه م بهم وارد شد بعدش پاهام یکم درد میگرفتن گاهی دو سه روز اوکی شد ولی الان یکم گزگز دارن خیلی نگرانم چکار کنم قلبم تو دهنمت از استرس مریضی

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام گلم خوبین؟ منم سابقه استرس شدید و‌پانیک دارم هفته پیش یه شوک عصبی بدی سر گم شدن بچه م بهم وار ...

سلام عزیزم‌خوبی

اصلا نگران نباش کامل درک میکنم الان فک‌میکنی خدایی نکرده مریض شده باشی ولی اینا واکنش طبیعی بدنه موقع استرس یکم گلاب بو کن ی دوش بگیر گل گازبون دم کن بازم سوال داشتی بپرس

سلام عزیزم‌خوبی اصلا نگران نباش کامل درک میکنم الان فک‌میکنی خدایی نکرده مریض شده باشی ولی اینا واک ...

مرسی عزیزم که جواب دادین

من ۶-۷ سال پیش هم اینطور سدم دکتر گفت شوک عصبیه مهم نیست اصرار کردم و حتی ام ار ای دادم جالبه بعد که دیدم خوبه جوابش فوری خوب شدم انگار همش استرس داشتم

الانم تا بهش فک میکنم حس مور مور گهگاه و خیلی کم تو یه پام میگیرم اونم نه همیشه بنظرت مهمه؟کلا استرسی شدم بس کلیک کردم روش.ممنون اره عرق گاوزبان گرفتم.برا شما چند روزه خوب شد؟ دیگه تکرار نشد؟

مرسی عزیزم که جواب دادین من ۶-۷ سال پیش هم اینطور سدم دکتر گفت شوک عصبیه مهم نیست اصرار کردم و حتی ...

خواهش میکنم.

اینا همش طبیعیه اصلا نگران نباش من حتی فک میکردم ام اس گرفتم ولی خب چیشد تهش هیچیی اصن این فکرا پوچه 

بنظرم ی باشگاه ثبت نام کن گروهی برو پارک برو کوه یا رقص 

ی چیزی هم بگم نماز و دعا رو هم حتما داشته باش 

بیشترین چیزی ک روی خوب شدن من تاثیر داشت ورزش بود 

خواهش میکنم. اینا همش طبیعیه اصلا نگران نباش من حتی فک میکردم ام اس گرفتم ولی خب چیشد تهش هیچیی اصن ...

خیلی مرسی گلم

اره من بشدت ترسو ام و استرسی..بخصوص از وقتی بخاطر بچه م خونه نشین سدم بدتر شدم

گزگز چند روز افتاد قسمت سینه ی کف پای چپم تا نوک انگشت ولی در طول روز دائم نیست گاهی هست گاهی نیست و اینکه کمردرد هم اضاف شده از وسط کمرم تا دنبالچه و داخل با سن تیر میکشه تا پشت ساق پام ..بس بچه بغل میکنم و‌ رو‌ پا میذارم بخوابه احتمالا دیسک و سیاتیکم گرفتم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز