2777
2789
عنوان

پسر ۴ ساله که از مهمونی نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 36 پست
قبل مهمونی بهش بگین اگه بدون گریه و مثل پسرای خوب از مهمونی برگردی خوراکی مورد علاقه ات رو بهت میدم، ...

فایده نداره براش

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من اجازه نمیدم چون تو سن تربیت نمیخوام تربیتش خراب بشه

خانواده همسرت نمیگم باید بری خونتون.پیش اسباب بازیات.خونتون کلی وسایل داری اینجا هیچی نیست که تو باهاشون بازی کنی

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
خانواده همسرت نمیگم باید بری خونتون.پیش اسباب بازیات.خونتون کلی وسایل داری اینجا هیچی نیست که تو باه ...

اونام میگن ولی للزم نمیاد خیلی مستاصل شدم همش فکر میکنم بسکه سر کرونا خونه مونده و ادم ندیده اینجوری شده

اونام میگن ولی للزم نمیاد خیلی مستاصل شدم همش فکر میکنم بسکه سر کرونا خونه مونده و ادم ندیده اینجوری ...

خوب تو فضای باز ببرش.بعضی خونه بازیا خیلی خلوتن.تمیزم.پروتوکلارو خیلی خوب رعایت میکنن‌ببرش تا اینجوری نکنه

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
این روش باج دادنه فکر نکنم روش مناسبی باشه که بچه رو شرطی کنیم به این شکل

دقیقا حتی اینم امتحان کردم بازم جواب نداده

خوب تو فضای باز ببرش.بعضی خونه بازیا خیلی خلوتن.تمیزم.پروتوکلارو خیلی خوب رعایت میکنن‌ببرش تا اینجور ...

دلم میخواد ببرمش مهد کودک فکر میکنم خیلی لازمشه

دلم میخواد ببرمش مهد کودک فکر میکنم خیلی لازمشه

مهمد کودکام‌ تو هفته دوباد میتونی ببری.بیشتر از دو تا سه تا بچم بیشتر قبول نمیکنن 

مهمد کودکام‌ تو هفته دوباد میتونی ببری.بیشتر از دو تا سه تا بچم بیشتر قبول نمیکنن 

ایرادی نداره همونم خوبه سرش گرم میشه چون همه ی راها رو رفتم فکر کنم از تنهایی اینجوری شده لعنت به این کرونا که بچه ها از همه بیشتر اسیر شدن

می تونی کاری که برادرم می کنه انجام بدی  بهش بگی خدافظ ما داریم میریم واسه همیشه دیگه می مونی ...

اینم گفتم میگه برووووو🤐🤐🤐 بچه ی من معلوم نیست چیه😭😭😭