ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه من اجازه نمیدم چون تو سن تربیت نمیخوام تربیتش خراب بشه
خانواده همسرت نمیگم باید بری خونتون.پیش اسباب بازیات.خونتون کلی وسایل داری اینجا هیچی نیست که تو باهاشون بازی کنی
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
اونام میگن ولی للزم نمیاد خیلی مستاصل شدم همش فکر میکنم بسکه سر کرونا خونه مونده و ادم ندیده اینجوری ...
خوب تو فضای باز ببرش.بعضی خونه بازیا خیلی خلوتن.تمیزم.پروتوکلارو خیلی خوب رعایت میکننببرش تا اینجوری نکنه
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
مهمد کودکام تو هفته دوباد میتونی ببری.بیشتر از دو تا سه تا بچم بیشتر قبول نمیکنن