قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 عنوان دعایی بسیار کوتاهی که معادل ده هزار صلوات💚بیا 2987 بازدید | 24 پست البته اول صاحب الزمان که کار گشای همه ی مشکلاتهصلواتی که ثواب ۱۰۰۰۰ صلوات را دارد.💚💚💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوانِ وَتَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَــقْــبَلَ الْفَرْقَدانِ وَ بَلِّغْ روحَهُ وَاَرْواحَ اَهْلِبَــیْـتِهِ مِنَّا التَّحِیَّهََ وَالسَّلامِ.اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# ❤❤❤اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# ❤❤❤اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# ❤❤❤ ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ 1400/02/13 | 22:09 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 صلوات خاصه امام علی💚❤💚اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى أَمِيرِالمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طالِبٍ، أَخِي نَبِيِّكَ وَوَلِيِّهِ، وَناصِرِهِ وَوَصِيِّهِ وَوَزِيرِهِ، وَمُسْتَوْدَعِ عِلْمِهِ، وَمَوْضِعِ سِرِّهِ، وَبابِ حِكْمَتِهِ، وَالنّاطِقِ بِحُجَّتِهِ، وَالدّاعي إِلى شَرِيعَتِهِ، وَخَلِيفَتِهِ في أُمَّتِهِ، وَمُفَرِّجِ الكَرْبِ عَنْ وَجْهِهِ، قاصِمِ الكَفَرَةِ، وَمُرْغِمِ الفَجَرَةِ، الَّذي جَعَلْتَهُ مِنْ نَبِيِّكَ بِمَنْزِلَةِ هارونَ مِنْ مُوسى. اللَّهُمَّ والِ مَنْ والاهُ، وَعادِ مَنْ عاداهُ، وَانْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ، وَاخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ، وَالْعَنْ مَنْ نَصَبَ لَهُ [العَداوَةَ] مِنَ الأَوَّلِينَ وَالآخِرِينَ، وَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ ما صَلَّيْتَ عَلى أَحَدٍ مِنْ أَوْصِياءِ أَنْبِيائِكَ، يا رَبَّ العالَمِينَ. ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
zarrin9283 عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3166 التماس دعا امضام😭😭😭😭😭😭😭😭 آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
گلبهارر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4483 برای ازدواج من دعا کنیدبذارید باور کنم خدا هنوزم حواسش بهم هستخدایا ازدواج منو درست کن. برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟
قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 تورخدا برامنم دعا كنين ب حاجت قلبيم برسم😭فاطمم اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 💚 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 التماس دعا امضام😭😭😭😭😭😭😭😭 اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 💚 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
mohyy82 عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 7598 لطفا منم دعا کنیدمحدثه ام کنکور 1401 دندانپزشکی قبول بشم🌹 میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 برای ازدواج من دعا کنید بذارید باور کنم خدا هنوزم حواسش بهم هست خدایا ازدواج منو درست کن. اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# 💚❤ ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
kayoo عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 6869 التماس دعا اون رو دارم ی صلوات بفرستین شوهرم سلامت زندگی کنه کار به جدایی کشیده
قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 لطفا منم دعا کنید محدثه ام کنکور 1401 دندانپزشکی قبول بشم🌹 اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# ❤ ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
قاصدک۱۱۰۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5891 برام دعا کنین با دلای پاکتون انشالهاللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ# ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
arra عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 563 برام دعا کنید عشقم زودتر برگرده تا ازدواج کنیم😔اسمم سحر لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘