به نظر من مهریه خیلی توی زندگی تاثیر گذار نیست انتخاب آدم باید درست باشه با مرد بد باش ...
من از زمانی نسبت به مهریه کم بدبین شدم که تو اقوام یه اتفاقی افتاد یه زن جوون همسرش فوت کرد مهریه ش کم بود شوهره هم کلی اموال داشت همون مقدار کم مهریه با یک هشتم اموال رو دادن بهش انداختنش از خونه زندگیش بیرون مثل زالو افتادن رو اموال شوهر مرحومش پدرو مادر پسره ..من بالاتر گفتم مهریه منم همش ۱۴ تاست با یه خونه ولی از این زاویه هم باید نگاه کرد درسته یه کم بدبینانه ست ولی اتفاقه دیگه آدم خبر نداره از عاقبتش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر ساده به مهریه نگاه میکنید مردم مهریه رو واسه این میگیرن که زن هیچ حق قانونی در مورد اموال تو زندگی نداره خدای نکرده اگر همسر فوت کنه چیز خاصی بهش تعلق نمیگیره اما مهریه دین هست و از اموال شوهرش به میزان مهریه بهش میرسه حالا برید مسخره کنید و ببخشید
اما بنظر من مهریه هدیه مرد به زن و مرد به عنوان هدیه از همسرش تشکر میکنه از اینکه با اون ازدو ...
نه عزیزم کارکردش اینه که گفتم خدای نکرده با دو تا بچه همسر فوت کنه هیچی به زن نمیدن ولی مهریه داشته باشه میتونه نسبت به اون از اموال سوهرش برداره حداقل بی سرپناه نمونه