2777
2789
عنوان

والااینجورکه دارم میبینم مردا حق دارن به زناشون زورمیگن😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 91 پست

اینجا بعد ازدواج بوسیدن خواهر و مادر حرامه 😂😂😂😂.دیگه رفت و آمد رو نگم برات

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل فقط  اینه که بیشتر خانوما و آقایون بلد نیستن تعادل و حفظ کنن.یا از اینور بوم میوفتن یا از اونور.جالبش اینجاست که تحمل ندارن رفتاریو که خودشون میکنن همسرشون باهاشون بکنه

کاربر خانم هستم.

خیلی جالبه که در ذهن بعضی افراد روابط دو مدله چسبیدن به کسی  یا بیخیالش شدن  حد وسط ندار ...

دقیقامنم همینومیگم ولی بعضی نی نی سایتیا میگن حتی یه سرکوچیکم به خانوادش نزنه فقط ما فقط ما

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

اینجا از این حرفا نزن که میخورنت

اینجا حکم اینکه مرد ازدواج کرد خانواده خودشو ساعت۹ شب بعده عروسی بزاره دمه در فقط خانواده عروس وسلام

غیر این باشه توطئه‌ها به پا میشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
همیشه زنا بیشتر دشمن زنا بودن! همین که میتونه تو ذهن شما بچرخه که بگی  (حق دارن رو نمیدن) ...

اتفاقا من مدافع حقوق مادرایی هستم که یک عمر زحمت پسرشونو کشیدن والان که ازدواج کرده حق نداره مثه قبل باخانوادش گرم باشه

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
البته که زن و مرد باید اولویت اول هم باشن  مثلا خوبه الان پدرتون مادربزرگتون‌رو به مادرتون ترج ...

اولویت اول زن وبچس ولی دلیل نمیشه دیگه خانوادشو کناربزاره

دقیقامنم همینومیگم ولی بعضی نی نی سایتیا میگن حتی یه سرکوچیکم به خانوادش نزنه فقط ما فقط ما

ولی شما اینو نگفتیا 

اتفاقا من اینجا بیشتر میبینم که شوهرها خیلی ارتباط تنگاتنگ با خانواده قبلیشون دارن 

هم درسته هم نادرست .به نظرم تعادل باید باشه .و مردایی ک به یه سمت میچسبن احمقایی بیش نیستن که بلاخره از  سمت دیگه  طرد میشن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اینجا بعد ازدواج بوسیدن خواهر و مادر حرامه 😂😂😂😂.دیگه رفت و آمد رو نگم برات

دقیقا..حالااگه مادره صندلیه جلو بشینه که کاربه جاهای باریک میکشه که نگم برات😂😂😂