یچیزایی توسایت میخونم مغزم سوت میکشه مثلا طرف میگه دیگه دلیل نداره همسرم بچسبه به ننش یعنی توقع دارن چون ازدواج کردن پسره دیگه بیخیال خانوادش بشه فقط بااینا باشه...وخیلی چیزای دیگه...بنظرم خیلی وقتا مردا حق دارن رونمیدن به زنا
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
اینجا بعد ازدواج بوسیدن خواهر و مادر حرامه 😂😂😂😂.دیگه رفت و آمد رو نگم برات
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷 از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
مشکل فقط اینه که بیشتر خانوما و آقایون بلد نیستن تعادل و حفظ کنن.یا از اینور بوم میوفتن یا از اونور.جالبش اینجاست که تحمل ندارن رفتاریو که خودشون میکنن همسرشون باهاشون بکنه
خیلی جالبه که در ذهن بعضی افراد روابط دو مدله چسبیدن به کسی یا بیخیالش شدن حد وسط ندار ...
دقیقامنم همینومیگم ولی بعضی نی نی سایتیا میگن حتی یه سرکوچیکم به خانوادش نزنه فقط ما فقط ما
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
همیشه زنا بیشتر دشمن زنا بودن! همین که میتونه تو ذهن شما بچرخه که بگی (حق دارن رو نمیدن) ...
اتفاقا من مدافع حقوق مادرایی هستم که یک عمر زحمت پسرشونو کشیدن والان که ازدواج کرده حق نداره مثه قبل باخانوادش گرم باشه
البته که زن و مرد باید اولویت اول هم باشن مثلا خوبه الان پدرتون مادربزرگتونرو به مادرتون ترج ...
اولویت اول زن وبچس ولی دلیل نمیشه دیگه خانوادشو کناربزاره
هم درسته هم نادرست .به نظرم تعادل باید باشه .و مردایی ک به یه سمت میچسبن احمقایی بیش نیستن که بلاخره از سمت دیگه طرد میشن
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اینجا بعد ازدواج بوسیدن خواهر و مادر حرامه 😂😂😂😂.دیگه رفت و آمد رو نگم برات
دقیقا..حالااگه مادره صندلیه جلو بشینه که کاربه جاهای باریک میکشه که نگم برات😂😂😂