2777
2789
عنوان

شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 22 پست
فداتشممم اذر جووون تو خيليييي خوووبي مرررسي خدا بهت هرررچي ميخاي بده امشب قابل دونستي ويژه برام دعا ...

خدا نکنه عزیزم خوبی از خودته بانو چشم عزیز دلم راستی اسمم حدیثه اس التماس دعا

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
خدا نکنه عزیزم خوبی از خودته بانو چشم عزیز دلم راستی اسمم حدیثه اس التماس دعا

مرسي حديث جون فداتشم حتما امشب برات دعا ميكنم عزيزدلم 

خدایا برای همه چی شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسي حديث جون فداتشم حتما امشب برات دعا ميكنم عزيزدلم 

منم ممنونم ازت قشنگم دلم روشنه حاجتت روا میشه عزیزم مامانم سیده میگم برات دعا کنه به حق جدش ان شاءالله که هر چی میخوای خدا بهت زهرا جان

منم ممنونم ازت قشنگم دلم روشنه حاجتت روا میشه عزیزم مامانم سیده میگم برات دعا کنه به حق جدش ان شاءال ...

واااي عاشقتم حديثه جووونم خدا از دهنت بشنوووه ان شاءالله هموني كه تو ميگي ميشه فداي مامانتم بشم حتما بگو واسم ويژه دعا كنه اگ ميشه به حرمتش به ابروش حاجتمو خدا بده با صلاح خودش

خدایا برای همه چی شکرت

ان شاءالله به حرمت فرق شكسته مولا شفا پيدا كنيد عزيزم  

مرسی گلی خانم انشاا...

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
واااي عاشقتم حديثه جووونم خدا از دهنت بشنوووه ان شاءالله هموني كه تو ميگي ميشه فداي مامانتم بشم حتما ...

منم عاشقتم زهرا جان خدا نکنه عزیزم چشم گلم ان شاءالله که حاجتت به صلاحته و براورده میشه قشنگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز