2777
2789
عنوان

زن خودش خودشو کوچیک و پست میکنه

319 بازدید | 26 پست

واقعا نمیدونم چرا، کی میخایم قدر خودمونو بدونیم، کی میخایم یاد بگیریم و بفهمیم که ما باارزشیم 

ابراهیم تاتلیس اومده با یه دختر که گلچین کاراکایا هست ازدواج کرده، ۴۳ سال ازش بزرگتره

نمیدونم چرا این دختره اینطوری خودشو حیف میکنه

یه پسرو هرکار کنی با یه خانوم مسن ازدواج نمیکنه، خیلیییی کم پیدا شه که اینطوری باشه، ولی زنای احمق خیلی راحت تن میدن به همچین ازدواجایی، واسه جنس خودمون متاسفم واقعا

الان همین ابراهیم با یکی مثل خودش ازدواج نکرده، چه برسه پیر تر ،ولی اون دختر به اون خوبی و جوونی اینکارو کرده 

تازه مردی که ۴ بار قبلا ازدواج کرده و ۶ تا بچه داره 

واقعا که 

اخه چیت کم بود، خوده دخترم معروفه و وضعش خوبه، پس چرا با این ازدواج کردی اخه

چرا زنا با پیرتر ازدواج میکنن ولی اقایون نههه؟ اینکارونکنید اقاااا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خاطر پول زیبایی ملاکهایی که عشق توشون نیست 🚶‍♀️💔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
خب رئیس جمهور فرانسه با یکی ازدواج کرده که پسراشم ازش بزرگترن یعنی خودشو کوچیک کرده؟

بد نیست یعنی ؟ بیای با یکی همسن بابات ازدواج کنی؟ با یه ادمی که نصف عمرشو گذرونده؟

بچه چرا فک می کنید حیف شده هر کسی یه ملاکی داره از کجا معلوم شانش بیشتر از بقیه حفظ نمیشه

اونی که به زور میدن حیف میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه چرا فک می کنید حیف شده هر کسی یه ملاکی داره از کجا معلوم شانش بیشتر از بقیه حفظ نمیشه اونی که ب ...

حیفه بنظرم، زن کلا همینه،

چجوری با اون میخاد بخابه؟ وقتی خودش جوون و زیباس چرا با یه ادمی که از ریخت و قیافه افتاده باشه؟