2777
2789
عنوان

دختر دم دستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 171 پست
یکی که صبح تا شب بیرونه با پسرا دم دستی نیست پس چیه؟

به شما ربطش چیه اخه به شما چ ضرری میرسونه 

نمیگم درسته ولی کاری از پیش نمیره با این تاپیکا

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچکس 

چون هیچ دختری دم دستی نیس 

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب
من خودم قبول دارم کار بعضی دخترا اشتباهه ولی چرا همچین کلمات ضدزن و زشتی رو برای همجنستون ب کار میب ...

دقیقا بخاطر خودمون هست ک جامعه مرد سالار داریم 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

والا خوبه شما انقدر روشن فکرید فردا پسفردا امدن تاپیک زدن از دوست پسرم حاملم بازم همینارو میگید؟

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 

عزیزم  بیاین این برچسبای الکی رو خودمون در مورد همجنسامون رواج ندیم

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
یکی که صبح تا شب بیرونه با پسرا دم دستی نیست پس چیه؟

دختر ازدست رفته😕

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

من به كسي ميگم دم دستي كه افكار دم دستي داشته باشه!!!! اينكه تا كي بيرونه يا چه تيپي ميزنه يا چي دليل بر دم دستي بودنش نيست!!! ذاتش درست باشه افكارش درست باشه و فرق خوبو بدو بدونه عالي، دختر و پسر نداره

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه