2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایطم خیلی خوبه  نه احساس تنهایی نمیکنم

بعضیارو اینجا دیدم که از تک فرزندی ناله میکنن خیلی ناراحت میشم ولی منم فکر میکنم تک فرزندی خوبه همه تمرکز پدر و مادر روی یه بچه باشه همه در آرامشن

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻
من طرفدار تک فرزندی هستم ولی خودم دو تا دارم ،برلی شرایط من دو فرزندی گزینه خوبی بود شرایطم غیر از ا ...

عزیزم باهم میسازن بچه ها؟خوبه؟من پسرم 7سالشه میخام برای دومی اقدام کنم ولی خیلی دودل ونگرانم بابت همه چیزش از بارداری و ویارای وحشتناکم تا تربیت و آینده

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خوب سن بچتونم بگین . پسر من هفت سالشه ، ممکنه الان که بچتون کوچیکه نظرتون این باشه

دختر من ۸سالشه

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
بعضیارو اینجا دیدم که از تک فرزندی ناله میکنن خیلی ناراحت میشم ولی منم فکر میکنم تک فرزندی خوبه همه ...

کلا ادم باید توی هر شرایطی خوشحال و راضی باشه 

هر چیزی یه خوبی داره دیگه 

اما برای تک فرزندی مهمه که توی کودکی ، بچه دوست های زیادی داشته باشه 

من خودم هیچ وقت سر این موضوع تنها نبودم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم باهم میسازن بچه ها؟خوبه؟من پسرم 7سالشه میخام برای دومی اقدام کنم ولی خیلی دودل ونگرانم بابت هم ...

خیلی زیاد. الان کوچولوم داره دو سالش میشه ،کلی بزرگتره هواشو داره.من وقتی تصمیم گرفتم اصلا دودل نبودم دیگه مشتاق بودم.

خوب سن بچتونم بگین . پسر من هفت سالشه ، ممکنه الان که بچتون کوچیکه نظرتون این باشه

دختر من ۲ سالشه اصلا بچه نمیخواستم اما انقدر حرف شنیدم یکی آوردم ولی با شوهرم تصمیم گرفتیم یه دونه باشه که با این شرایط اقتصادی خیلی هم سختی نکشه

دعا کنید به خواسته م برسم لطفا😔🙏🏻
خیلی زیاد. الان کوچولوم داره دو سالش میشه ،کلی بزرگتره هواشو داره.من وقتی تصمیم گرفتم اصلا دودل نبود ...

دوتاشون دخترن یا پسر؟من بچم پسره و7سالشه میترسم چون اختلاف سنیشون زیاده باهم دعوا کنن همش البته بگم بچم خیلی پسر آروم و مهربونیه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

واله ما دور برمون تک فرزند زیاد داریم دو تا دختر عمه هام ، هم عروسم ، دختر داییم بچه هاشون شادن یعنی با پدر و مادر خیلی صمیمی هستن تو جمع اینجوری نیستن گوشه گیر باشن ، امکانات رفاهی بیشتری  هم در اختیارشون هست، زبان و موسیقی و ... ، حالا خودم فعلا باردارم اولی  دوست دارم تمرکزمو رو همین بزارم اما شوهرم میگه دو تا بهتره . 

عزیزم شما پسرت امسال کلاس اول میره؟پیش دبستانی رفته یانه؟من پسرمو بخاطر شرایط کرونا نذاشتم پیش دبستانی بره الان برای کلاس اولش نگرانم میترسم نسبت ب بقیه بچه ها عقبتر باشه