2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه پسر ۵ساله دارم.اونو ناخاسته باردارشدم اما الان دوستش دارم .اما اینو اصللللن دوست نداشتم باردار بشم.چون مستاجرم و هزارتا مشکل دیگه.اما ازوقتی افتاد تو شکمم کلن حس پشیمونی داشتم و افسرده شدم بعدن گفتم ایشالاه ک دختره دلمو خوش کردم ب دختر بودن.منتها الان بقران بشددددت افسرده ام بخدا عین ابر بهار کارم گریه هست که خدا دلمو شکوند دختر نداد،باور کنین از شوهرمم بیزار شدم ک میگم همش تو مقصری.دست خودم نیست از پسر بدم میاد،😭😭😭😭

نه نمیشه درک میکنم کاملا ولی یه روز حکمتش رو می فهمی

چه حکمتی کل تمام عمر ما ادما جبره حق اعتراضم نداری چون خدا خاسته.

من نه ماه عذاب بکشم ک بالاسری بخاد خوب وقتی من نمیخام چرا بمن داد،میداد به یکی که حسرت داره.

متنعرم از بچه.به زور بدنیا میاییم به زور ازدواج میکنیم به زور زندگی میکنیم به زور بچه دار باید بشیم به زورم هرچی خدا بخاد اون شه.

چه حکمتی کل تمام عمر ما ادما جبره حق اعتراضم نداری چون خدا خاسته. من نه ماه عذاب بکشم ک بالاسری بخا ...

چرا با این نظر  بچه دار شدی اشتباه کردی عزیزم

اعتراض کن فایده داره؟

من میفهمم چون خودم در این شرایط بودم ولی الان خوشحالم که نشد

بچه دار شدن در مورد همه آدم ها همینه دست کسی نیست جنسیت بچه اش رو انتخاب کنه 

آدم با علم به این بچه دار میشه

واس منم دومی پسر شد کلی ناراحت بودم گریه کردم وقتی تو سونو گفتن پسره ولی الان شده جونم نفسم باور کن از اولی بیشتر دوسش دارم اونم همینطور انقد بهم وابستس بهم محبت میکنه جونم در میره واسش الانم سومی باردارم خدا ب حرف دلم گوش کرد اینبار دارم دختر دارم میشم 

خدایا شکرت ❤️❤️

واس منم دومی پسر شد کلی ناراحت بودم گریه کردم وقتی تو سونو گفتن پسره ولی الان شده جونم نفسم باور کن ...

من چون دومی خیلی عذاب دارم میکشم از اینورم آمینو سنتز شدم بدتر دل چرکینم بهش.

من چون دومی خیلی عذاب دارم میکشم از اینورم آمینو سنتز شدم بدتر دل چرکینم بهش.

نه دنیا بیاد همه چی عوض میشه بیشتر از جونت بهش وابسته میشی من ک الان اینطورم منم سر این سومی سل فری شدم گفتن سندروم داره همش میگفتم خدا ناشکری کردم انقد دعا کردم دختر بشه داری تنبیهم میکنی شب و روز دعا میکردم سالم باشه ک خداروشکر چیزی نبود 

نه دنیا بیاد همه چی عوض میشه بیشتر از جونت بهش وابسته میشی من ک الان اینطورم منم سر این سومی سل ...

ببین اصلن تمام این چیزا ک میگن سندرمه فقط برا اینه ک این وسط پولی گیرشون بیاد،عزیزم بخدا دست خودم نیست وااااقعن پسر از یکی بیشتر زیاده.پسر چیه بچه چیه

بچه یکی کافیه نهایت یه دختریه پسر یا هم دوتا دختر،ک دوتا دختر که نه صدتا دختربخدا بهتر از هرچیه

ببین اصلن تمام این چیزا ک میگن سندرمه فقط برا اینه ک این وسط پولی گیرشون بیاد،عزیزم بخدا دست خودم نی ...

اره رفتیم بیمه پولمون ندادن گفتن اینا چیه ی بازی جدیده ولی خب دل آدم شور میزنه آدم ب شک میوفته مجبوری بری انجام بدی پنج تومن دادیم هیچی برنگردوندن .

حالا چرا انقد از پسر بدت میاد همه میگن پسر داشته باشیم 

اره رفتیم بیمه پولمون ندادن گفتن اینا چیه ی بازی جدیده ولی خب دل آدم شور میزنه آدم ب شک میوفته مجبور ...

ما ۴تومن دادیم.پسر دارم.ببین ازدواج من زوری بود من از جنس و نژاد همسرم خوشم نمیاد😂😂😂

بعد هرچی بگم از بی ادبی بی فرهنگیشون کمه.براهمین خوشم نمیاد ازجنس اینا پسر بیاد،من دومیو به زور شوهرم باردارشدم بخدا دوست نداشتم ازش بچه بیارم.وقتی فهمیدم باردارم دپرس شدم پشیمون شدم.بعد بخودم دلداری دادم ک عیب نداره دختره.تمام امیدم این بود ک دختر۶ وقتی تو آمینو گفتن پسره وااااااای بشدت افسرده شدم هرشب کارم گریه ست ک خدا دلمو شکوندی.اسم دختر میاد بغضم میترکه

دست خودم نیست از پسر بیزااااااااارم😂😂

ما ۴تومن دادیم.پسر دارم.ببین ازدواج من زوری بود من از جنس و نژاد همسرم خوشم نمیاد😂😂😂 بعد هرچی بگ ...

عزیزم شما ان تیتون ۳.۵بود بچت سالمه ؟

منم ان تیم ۳.۸۵هستش سلفری دادم خوب بوده آمینوهم دادم جواب سه روزش خوب بوده خداروشکر مونده جواب دوهفته ای وآنومالی واکو قلب 

خیلی میترسم بچه توآنومالی مشکلی داشته باشه 

عزیزم شما ان تیتون ۳.۵بود بچت سالمه ؟ منم ان تیم ۳.۸۵هستش سلفری دادم خوب بوده آمینوهم دادم جواب سه ...

بچم سالمه.برا تو هم سالمه.بیخودی استرس نده بخودت.جدیدن آمینو علم کردن برای گرفتن پول.انامالی هم برای تعداد دست و پا تعدا انگشتان.بینی،لب شکری چیزای دیگه.

بچم سالمه.برا تو هم سالمه.بیخودی استرس نده بخودت.جدیدن آمینو علم کردن برای گرفتن پول.انامالی هم برای ...

بچت دنیا اومده گلم؟آخه میگن ان تی بالا باشه ممکنه بچه مشکل قلبی داشته باشه