2777
2789

باباش بستریه نقدم فعلا ندارن . یعنی دارنا . نقد ندارن . الان شوهرم داره کل خرج بیمارستانو خونشونو میده منم گذاشته خونه مامانم اینا که مریض نشم یهو 

بعد باباش که مرخص شد چون دیگه مریض بوده نمیتونه کار کنه . ما الان طبقه بالاشونیم حدود دوساله عروسی کردیم به زور 30 تومن جمع کرده بودیم. 

الان اینو شوهرم خرج باباش کرده . مرخصم بشه میدونم که نمیدن بهمون و ما هم باید بلند شیم از اونجا که بدن اجاره. 

الان ما خودمون دیگه پولی برای پیش خونه نداریم. 

به نظرتون زنگش بزنم بگم هرچی مونده دیگه نده . از یکی دیگه بگیرن که بعد مجبور شن پس بدن بهش؟؟

یا ولش کنم هرکاری میخوان بکنن به من مربوط نباشه دیگه خودش مسؤله؟

ولش_کن#  

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دیگ گناه داره پدرشه... اگه این خرجشو نده کی میده؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ازش با خوشی بپرس برای پول پیش خونه فکری کردی؟؟ میخای خونه ببینیم دستمون بیاد اجاره ها و رهن؟؟؟؟ اگه دیدی میگه ب خودم مربوطه و اینا دخالت نکن چشمش مور خودش ب فکر باشه

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

نگو اصلا ی ثانیه فک کن خدایی نکرده زبونم لال پدرشوهرت فوت کنه و فقط حرفای تو یادشوهرت میمونه ....بعدم شما این دوسال هم رفته بودیم مستاجری همین 30تومنم نداشتین حالا ...فک کن از اول مستاجربودی ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز