2777
2789

باباش بستریه نقدم فعلا ندارن . یعنی دارنا . نقد ندارن . الان شوهرم داره کل خرج بیمارستانو خونشونو میده منم گذاشته خونه مامانم اینا که مریض نشم یهو 

بعد باباش که مرخص شد چون دیگه مریض بوده نمیتونه کار کنه . ما الان طبقه بالاشونیم حدود دوساله عروسی کردیم به زور 30 تومن جمع کرده بودیم. 

الان اینو شوهرم خرج باباش کرده . مرخصم بشه میدونم که نمیدن بهمون و ما هم باید بلند شیم از اونجا که بدن اجاره. 

الان ما خودمون دیگه پولی برای پیش خونه نداریم. 

به نظرتون زنگش بزنم بگم هرچی مونده دیگه نده . از یکی دیگه بگیرن که بعد مجبور شن پس بدن بهش؟؟

یا ولش کنم هرکاری میخوان بکنن به من مربوط نباشه دیگه خودش مسؤله؟

ولش_کن#  

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ گناه داره پدرشه... اگه این خرجشو نده کی میده؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ازش با خوشی بپرس برای پول پیش خونه فکری کردی؟؟ میخای خونه ببینیم دستمون بیاد اجاره ها و رهن؟؟؟؟ اگه دیدی میگه ب خودم مربوطه و اینا دخالت نکن چشمش مور خودش ب فکر باشه

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

نگو اصلا ی ثانیه فک کن خدایی نکرده زبونم لال پدرشوهرت فوت کنه و فقط حرفای تو یادشوهرت میمونه ....بعدم شما این دوسال هم رفته بودیم مستاجری همین 30تومنم نداشتین حالا ...فک کن از اول مستاجربودی ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...