2777
2789
عنوان

جهنم / بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 182 پست

والا انصاف نیست اصلا. نه کسی رو ازردم به ناحق نه حق الناس کردم اگه بخوام برم اوج خلافم اینه خدا به نماز نخوندن بندازتم جهنم ولی کار دیگه نکردم 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جهنم  گناه زیاد کردم  بلی از مرگ میترسم

منم نمیدونم چیکار کنم نمیخوامم برم جهنم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بهشت و جهنم و نمیدونم 

ولی مرگ و به شدت دوس دارم و میدونم که خدا خییییلی کریم و مهربونه و دلم به همین خوشه

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
جهنمیم دیگ مگه بدتر از اینم هست

ارع ولی اون دنیا هم هست دیگه یا از جهنم به جهنم میریم یا از جهنم به بهشت

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من از مرگ نمی‌ترسم از اعمالم نگرانم و فک کنم بار گناهام بیشتره

منم...

حس خوبی نیست

نمیدونم. نظری نمیتونم در موردش بدم. خیلی کارای خوب یا بد کردم که یادم نمیاد اما خدا ثبتش کرده

من فک میکنم کارای بدم بیشترن

من میرم به خواب برزخیم 

تمام گناهام مال زبونمه و بس

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

بهشت جهنم همینجاست افکار ما ادماست

خدا اونقدر مهربونه که بندشو ازار نده اتیشه جهنم چه معنی داره

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.