2777
2789
عنوان

همه بهم میگن...😐☹

688 بازدید | 21 پست

همه بهم میگن خودتو میگیری😐ولی بخدا من دست خودم نیست اصلا خودمو نمیگیرم ادماییی که خودشون میگیرن چجورین🤦🏻‍♀️بگید اگه اینطوریم تو رفتارم تا عوض کنم رفتارمو من ادم بگیری نیسم☹

دقیقا جایی که دستت به شاخهنمیرسه خداشاخه رو میاره پایین من خودم اینو زیاد دیدم🙂💜🌱     (:

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال_بابا#  

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

من خیلی درونگرام تو جنع اصلا حرف نمیزنم...کلا ساکتم...هرکی ببینه بار اول میگه افاده ای🙁🙁

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

منم وقتی با کسی اشنا نباشم، ساکت میشینم و زیاد حرف نمیزنم باهاش

برا همین هرکی نمیشناستم میگه خودتو میگیری

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز