خواهرم دخترش ۹ماهشه داره اقدام نیکنه برابچه بعدی😐میگم بهش سختته بزار دخترت یکم بزرگ بشه تازه کمکم نداره ها دست تنها چون شوهرشم جای دیگه کارمیکنه!میگه یکی دوسال سختی میکشم دیگه بعدش راحتم سنم میره بالا خطرناکه بعدا!!!🤨 تروخدابیایید آگاهش کنید الان پیش منه
حتما خودش از سختیهاش خبر داره ولی راست میگه بچه هاش بعد باهم دیگه همبازی میشن چون اختلاف سنیشون کمه
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من بچه ی اولمو هفده سالگی اوردم.دومی رو الان که ۳۴ سالمه اوردم.چون توانشو نداشتم هرچقدر شوهرمو و اطرافیان اصرار میکردم قبول نمیکردم تا زمانی که خودم دلم خاست و فهمیدم میتونم.چون این مادره که کل زمان و زندگیش صرف بچه میشه
خواهر من دوتا شیر به شیر داره. خیلی اذیت شد .موقع بارداری همش سرپا بود به خاطر پسر کوچیکش. الانم یا شیر کوچیک رو میده یا غذای بزرگ رو . یا پوشک دوتاشون عوض میکنه یا نوبتی میبره حموم. یا کوچیک رو شیر میده میخوابونه یا بزرگ رو میزاره رو پاش تا بخوابه. خلاصه کلا ماهی یکبار از خونه نمیتونه بیاد بیرون که نور خورشید ببینه. خونه مادرم چند ماه یکبار به زور میره. البته بر اون ناخواسته بود . خیلی لاغر شده، بازم شوهرش از سرکار اومدنی کلا بچه بزرگ در اختیار شوهرش تا این غذا درست کنه و ظرف بشوره. ولی خب به قول خواهرتون سختیش برای ۲ سال
دوتا و فاصله شون ۹ سال هست پدرم دراومد همیشه حسرت اینا که دو قلو دارن یا فاصله یکی دو سال دارن رو میخورم تا وقتی جوون هستی دو تا میاری و با انرژی بیشتر بهشون میرسی