2777
2789
عنوان

ماشین یا زمین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 36 پست

بستگی داره اگه شهر بزرگ باشی ماشین درد سره ولی شهرای کوچیک و خلوت خوبه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگ ماشین واقن نیاز داری ماشین بخر اگرم ن زمین خوبه

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
به شوهرت بگو خیلی زمین دوس داره ماشین خودشو بفروشه زمین بخره شما ولی ماشین بخر

افرین چه حرف خوبی.من نمیخوام باهاش لج کنم فعلا دارم دوستانه وبا ارامش میگم بهش.خب پول خودمه واقعا اختیارش رو ندارم که هرچی دلم خواست بخرم؟البته وام گرفتما ۱۰۰ تومن

مگه میخوای چقدر عمر کنی  میخوای زمین بخری برا کی نگه داری  زمین بخری تهش چی بشه؟

چجوری قانع کنم شوهرم رو که من خودم باید یه ماشین داشته باشم.میگه ماشین منو سوار شو ولی خب مال اون گروه همش استرس دارم ومیترسم که بزنم جایی اما خودم یه معمولی داشته باشم راحت وبدون استرس میرم سرکار

افرین چه حرف خوبی.من نمیخوام باهاش لج کنم فعلا دارم دوستانه وبا ارامش میگم بهش.خب پول خودمه واقعا اخ ...

خودت قسطای وامو میخوای بدی

پس تصمیم راجع به خرجشم با خودته

آسایش و رفاه از همه چیز تو زندگی مهم تره

چجوری قانع کنم شوهرم رو که من خودم باید یه ماشین داشته باشم.میگه ماشین منو سوار شو ولی خب مال اون گر ...

بزن به در و دیوار فدای سرت 

نگران نباش اگه شوهرت راضیه دیگه چ بهتر 

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم