2777
2789
عنوان

زیبایی* طبیعی *

| مشاهده متن کامل بحث + 7651 بازدید | 66 پست

ب موهام هیرتونیک سینره میزنم ب ابروهامم میزنم     کپسول اکتی درم میخورم واسه پوست و مو خوبه

کرم مغذی الارو میزنم ی شب در میون همینا دیگ

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه روشن شدن ونرم وخوش بوشدن پوست بدن بایدچیکارکرد؟وای باسنممم جوش میزنه چیکارکنم😭

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

من از روغن ارگان اصل برای موهام استفاده میکنم برای پوستمم از ژل شستشوی ضد جوش سینیره استفاده میکنم بخور میدم بعضی وقت ها برای پاکسازی پوستمم از روشور تو حموم استفاده میکنم عالیه  

موهای زائد: لیزر کردم 💛

صورت : فیس واش + کرم شب+ ضدآفتاب+ میسلار واتر + سرم مولتی ویتامین 💆‍♀️

ابرو: صابون ابرو و مداد و روغن سیاه دانه 

مژه : ریمل با کیفیت 

لب : اسکراب لب + رژ بدون سرب 👄

اندام:  ورزش همیشگی🏃‍♀️🏊‍♀️🚵‍♀️

مو : شامپو دکتر ارگانیک +روغن آرگان و ماسک مو بعد حمام 💇‍♀️

بدن : بادی لوشن و اسپری ویکتوریا سکرت و شامپو بدن شون 🧘‍♀️

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
من از روغن ارگان اصل برای موهام استفاده میکنم برای پوستمم از ژل شستشوی ضد جوش سینیره استفاده میکنم ب ...

چه جوری ازروغن ارگان برای موهات استفاده میکنی عزیزم؟اول روغن میزنی میری بعدحموم یانه اول میری حموم بعدروغن میزنی؟هرروز؟ موهام قبلالخت بود نزدیک یه ساله که وز  وخشک شده😥

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔

من خیلی کارا میکنم از کجا شروع کنم😐😂🤦

از صابون زرد چوبه استفاده میکنم

برای نرم شدن بدنم از نمک دریا گاهی هم از پودر سدر

برای سفید شدن پوستم از سفید آب

با آب ولرم باید بدنتو بشوری گاهی سرد ک سینه هات افتادگی نگیرن

برای پر شدن مژه آب سیر روغن کرچک و ویتامین ای رو قاطی کن بزن

جوش شیرین لک بدون می‌بره 

هر شب قبل خواب قرص زردچوبه و دمنوششو میخورم تا میدم پاک سازی شه ورزش هم ازین برنامه ها اینترنتی میگیرم خیلی خوبه

صورتمو ماساژ میدم تا افتادگی نگیره مخصوصا غبغب

سفیده تخم مرغ خیلی کمک به سفت شدن پوست صورت میکنه

برای سفت شدن سینه باید وازلین بدون عطر و طعم رو با ویتامین ای ماساژ بدی

خیلیی سعی کردم پر تاثیراشو بگم

💜I'M AN ARMY

صبح كه بيدار ميشم موهام و شونه ميكنم ماينوكسيديل ميزنم ميبافم  صورتم و مشورم ماسك ميذارم بعد زمان ماسك تموم شد ميشورم بعد با دستمال كاغذى خشك ميكنم و تونر ميزنم بعد ابرسان بعد سرم ويتامين سى بعد ضد افتاد در طول روز هم ابرسان و ضد افتاب و تمديد ميكنم شب ماينوكسيديل ميزنم به موهام و صورتم و ميشورم  ابرسان ميزنم يه شبا ضدلك يه شبا لايه بردار و جوش داشته باشم ضد جوش هم ميزنم 

قرص كلاژناكس روزى دوتا

روزى ١مولتى ويتامين 

هفته اى يك امپول ب كمپلس