2777
2789
عنوان

اومدم مطب زنه میگه من..

280 بازدید | 18 پست

باشوهرش اومده مطب دکتر صداشون دارع میاد

میگن ما پسر میخایم حتمااا دکتر میگ بارژیم ۶۰ درصد ممکنه میگ نه اگ دختر بشه اصلا نگه نمیدارم سقط میکنم ما پسرر میخایم حتما😐

چرا انقد بر بضیا جنسیت مهمه

من باردارم بچمم پسره اما درک نمیکنم چ فرقی داره

میگه شوهرش مگ باید پسر بیاری

فرقی ندارن

تهشم کاکل زریشون باید بره زن بگیره تا نسلش ادامه پیدا کنه 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

آدم بیشعور و احمق ندیده بودی تا الان؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برن ای وی اف اگه اینقدر مهمه جنسیت ولیعهدشون

والا منم یه پسر دارم خدا شاهده تو سونوی هفته ی بیستم هم جنسیتشو نپرسیدم . فقط گفتم سالمه ؟ گفتن بله . اومدم بیرون شوهرم گفت حالا اینهمه راه اومدی جنسیتم میپرسیدی 😅

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

اینا میدونی اخرش پسر دار میشن ولی همون پسر کاری میکنه صدبار بگن پی پی خوردیم من چند مورد دیدم از اینا انتقام الهی

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
برن ای وی اف اگه اینقدر مهمه جنسیت ولیعهدشون والا منم یه پسر دارم خدا شاهده تو سونوی هفته ی بیستم ه ...

آره دکتر بهشون گفت اما گفت ک ای وی اف ۳۰ درصده ک باردار بشه حتما و هر بار ۳۰ ملیون میخاد

آره دکتر بهشون گفت اما گفت ک ای وی اف ۳۰ درصده ک باردار بشه حتما و هر بار ۳۰ ملیون میخاد

باشه برا داشتن ولیعهد میارزه 😁😂

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

😐🤲

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏