2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نصف مشکلات یا میش گف بیشترش سر دست خالی بودن و مساعل اقتصادیه ک حوصله طرف میره

اره دقیقا من و تو زنیم وقتی پول داریم احساس امنیت داریم وقتی خرید میکنیم خوشحالیم ارومیم وقتی رفاه داریم زیباییم جوان میمونیم عشق میدیم به اطرافیانمون و.... وقتی پول نداریم یخچال خالیه نمیتونیم ی غذا درست کنیم خرید کنیم رفاه نداریم عصبیم شلخته ایم عشق یادمون میره و... واقعا انکار ناپذیره نقش پول

از هر چی بدت میاد ب سرت میاداااا خخخ

نه دیگه میگن کسی که به چیزی که بدش میاد توجه کنه سرش میاد من به بوگاتی که خوشم میاد توجه میکنم با بوگاتی میاد😎 عروسیم دعوتت میکنم🤣🤣

همه یکی تایپک عکس تگشون میکنه یکیم نداریم مارو تگ کنه😕هعی لوله گاز😐🔪
اره دقیقا من و تو زنیم وقتی پول داریم احساس امنیت داریم وقتی خرید میکنیم خوشحالیم ارومیم وقتی رفاه د ...

ادم میتون ی مدت با بی پولی کنار بیاد اما فقر داعمی واقعا ادم ب هم میریز بضی وقتا نمیدونم بضیا چطو با این پولا ناچیز میگزرونن البت مجبورن ولی خب خیلی سخت 

ادم میتون ی مدت با بی پولی کنار بیاد اما فقر داعمی واقعا ادم ب هم میریز بضی وقتا نمیدونم بضیا چطو با ...

دقیقا 

من خودم ابدا نمیتونم چون طعم پولو چسیدم زندگی مرفع رو داشتم الان نمیتونم، بنا به مشکلاتی مجبور شدم دوسال برم پایین شهر به خدا داغون شدم مریض شدم لاغر داغون با کسی از محله نمیتونستم ارتباط برقرار کنم حتی سوپرمارکت محله فرق داشت همه چیش جنساش صبحها تمیتونستم برم بدوام نگاها سنگین بود ادما طرزفکرشون فرق داشت پوششون خلاصه ....

ولی واسه خودشون عادی بود راضی بودن من عجیب بودم از نظرشون( اونا بسیار محترمن) چون اونا ندیدن 

البته من اصلا توهین نکردم همه محترمن فقط فرق پولو و تاثیرشو گفتم

دقیقا  من خودم ابدا نمیتونم چون طعم پولو چسیدم زندگی مرفع رو داشتم الان نمیتونم، بنا به مشکلات ...

خب من تالا برام‌پیش نیمد اما تصور اینک یخچال خالی باشه یا نداشت باشم واس خودم همسرم اون چ ک میخایم بگیرم داغون میشم میدونم.

خب من تالا برام‌پیش نیمد اما تصور اینک یخچال خالی باشه یا نداشت باشم واس خودم همسرم اون چ ک میخایم ب ...

اره دیگه نسبت داره

من اون دوسال گوشه نشین شده بودم با هیچکی حرف نمیزدم نتونستم عادت کنم بعد دوسال ک برگشتم به زندگی سابق خودم😊

پول خیلی مهمه

خدارشکر.ورشکست شد بودین،مال کجایی

من خودم متولد و بزرگ شده تهرانم همسرم متولد واهل تبریز خونمون ارومیه

بله همسرم پیمانکاره تو ی معامله همه پول ماشین خونه زمین و.....همه رو از دست دادیم با فروش طلاهای من و بیشتر وسایل خونه ی خونه پایین شهر خریدیم و ی ماشین سمند 89 این شد دارایی ما بعد دوسال دوباره روپاشدیم اولین کاری ک کردیم از اون محله رفتیم این جریان 4 سال پیشه خیلی بد بود حتز نمیتونستم واسه خودم خرید کنم

این جریان یکم  بیشتر طول میکشید کارمون ب طلاق میکشید همسرم عصبی و پرخاشگرشده بود من از اون بدتر هفته 4 روز دعوامون بود چون عصبی بودیم

2790
2778
2791
2779
2792