2777
2789

دقت کنین تو تاپیکهام از سوره بقره و معجزه اش برای ابطال سحر گفتم ،دیروز روز سوم بود ک ب صوتش گوش دادم ،الانم با هندزفری دارم گوش میدم حتی روزانه س بارم دوست دارم گوش کنم از بس حسش خوبه ارامش و عشقه 

✅دیشب خواب دیدم استفراغ میکردم هی سوسک بالا میاوردم بیجون بودن بعد با پام له میکردم،یا شاخکهای سوسک لای دندونم بود میکشیدم بیرون میدیدم سوسکه له میکردم 

بی شک ب این سوره و ماجرا ها بی ربط نیست ،تعبیر کردم خداروشکر خیریته ❤

الان ک روز چهارمه گوش میدم حس و حالم بهتره ،ارامشم بیشتره سبکترم دیگه سنگینی و سردرد ندارم فقط کمی تهوع مونده کم تر شده 

فقط کلش میدیدم کار کیه ولی خداروشکر ک نمیبینم ک کینه کنم ولی واگذارش ب نیت خودش 

اصل مطلر ک اینجا میگم و مینویسم اینه ک تجربه ای باشه برای دوستان ک این حس خوب را تجربه کنن و خیر و خوشی ببینن 

خدای خدبم شکرت بابت توفیقت❤💚💜💙

دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره بقره عالیه اگه دوس داشتی با قاری رزگار محمد دانلودش کن خیلی صداش خوبه

تحدیرش را دارم سریع تره اونو دارم گوش میدم ،یکم حالم جور تر بشه و وقتم خالی تر حتمن میخونمش ،چقدر ک خوبه روزای سنگینی و سختی ک طی کردم الان میفهمم مردم عادی چجور زندگی میکنن

دیگه خواستمو رها کردم☁شد شد ،نشدم نشد

حالا من کاربرد این سوره رو تو این موارد نمیدونم ولی بقره منو با قران اشتی داد و خوندنش یه کمک بزرگی از نظر روحی بهم کرد تو ی برهه از زندگیم

البته من با معنی میخوندم

سوره بقره به تنهایی اونم بعد سه روز غیرقابل باوره

برا خاله من شش ماه طول کشید تازه سه تا سوره رودن فقط بقره نبود بعلاوه نماز حضرت زهرا که کلی سخته

لطفا درخواست دوستی ندید
تحدیرش را دارم سریع تره اونو دارم گوش میدم ،یکم حالم جور تر بشه و وقتم خالی تر حتمن میخونمش ،چقدر ک ...

خدارو شکر گلم ایشالا همیشه حالت خوب باشه

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
تحدیرش را دارم سریع تره اونو دارم گوش میدم ،یکم حالم جور تر بشه و وقتم خالی تر حتمن میخونمش ،چقدر ک ...

خواهر کمکم کن ی سر به تایپک آخرم بزن بعد بگو چجوری بقره بخونم خیلی استرس دارم قبلانم منم اینجوری بودم