بچه هام و خودم دو روزه استفراغ میکنیم پسر کوچیکم اسهالم شده به نظرتون مال چیه چکار کنیم ؟؟؟دکتر میترسم تو این کرونا بریم میگم شاید مسموم شدیم یا رودل کردیم درمان خونگی چی خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ماه قبل کرونا داشتم خوب شدم یعنی دوباره کرونا گرفتیم اخه قرنطینه بودیم جایی نرفتیم
پسرهای منم همین علائم رو داشتن
کرونا بود
از نوع گوارشیش
حتما دکتر برین و براشون دارواستفاده کنین
دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی
وقتی مریض هستین میگین از ترس کرونا نمیریم دکتر من تعجب میکنم واقعا الکی رفتن درمانگاه خوب نی ولی اومدیم تا 7 سال نرفت یعنی همه باید درمان خونگی انجام بدن عزیزم پاشو برو دکتر پروتکل هم رعایت کن
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...