2777
2789
عنوان

اپیلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 60 پست
قررربونت برم گلم همچنین توام لبخند اصل همیشه رو لبات باشع🥰🥰😍😇

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
سیاهی طبیعی واسه همه داره  واسه اینکه بهتر بشه آب لیموی تازه جوش شیرین ماست و عسل قاطی کن ت ...

وقتی خودمو شستم و دارم میام بیرون این ماسک رو بگذارم ؟ یا وقتی هنوز خودم رو نشستم و پوستم خشکه ؟
شما خودتون جواب گرفتین ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما من خالم از وقتی میره لیزر میگه پریودام نامنظم شده  به نظر شما به لیزر ربط داره ؟ کسی تا ...

اره عزیزم ربط داره 

حتی لیزر باعث نازایی هم ممکنه بشه 

من هیچ وقت تو عمرم عرق زیاد نمی کردم وقتی رفتم لیزر زیر بغل عرق کردنم شروع شد پریود هم نامنظم دکتر گفت روی غده ها تاثیر میذاره دیگه ولش کردم بعد ۲ ماه درست شدم 

شما جایی برای لیزر میشناسید ؟ من تهرانم

یه مرکز خوب میشناسم البته من کرجم خودم نرفتم ولی تعریفشو شنیدم و معروفم هست اما خب یه مقدار گرونه.چندروز پیش اتفاقا بهشون پیام دادم قیمتارو گرفتم

وقتی خودمو شستم و دارم میام بیرون این ماسک رو بگذارم ؟ یا وقتی هنوز خودم رو نشستم و پوستم خشکه ؟ شما ...

بعد حمام قبل از بیرون اومدن انجام بده 

اره من امتحان کردم چند بار خوبه 

ولی بهترین راه حل برای اینکه زیاد سیاه نشه توی خونه ساپورت و لباس تنگ نپوش 

اگه ورزش هم میکنی خیلی تاثیر داره چون ورزش باعث میشه اندام تناسلی سفت و منافذش روشن بشه اینو استاد ورزشمون گفت 

لیزر موهای زائد تا حدی بله ولی واسه اینکه کامل سفید بشه یه لیزر دیگه هست فقط مخصوص سفید کردنه اسمش م ...

چه جالب من تبلیغ مونالیزا رو زیاد دیدم تو مطب دکتری که واسه بارداریم میرفتم نمیدونستم واسه روشن کردن پوسته 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
اره بعد ۲ ماه تنظیم شد  مشاور لیزر هم گفت نه لیزر اشعه اش ۲ میلی متر میره فقط  ولی دک ...

پس اگه اینجوره ادم لیزر نره بهتره
چون وقتی هورمون ها بهم بخوره به طبع احتمال نازایی هم بالا میره
شما روشتون برای رفع موهای زائد چیه من خودم به ژیلت خیلی حساسیت دارم

واسه تیره نشدن بچه ها حتما بعد از اینکه تو دستشویی خودتونو میشورید با دستمال خشک کنید.لباس زیر خیلی تاثیر داره باید خشک و تمیز باشه و مرتب عوض بشه ژیلتم خیلی بده ولی اگه مجبورید اونم مرتب عوض کنید و مواظب باشید آلوده نباشه,ماسک جوش شیرینم خوبه.سیب زمینی هم شنیدم خوبه.

شما جایی برای لیزر میشناسید ؟ من تهرانم

نه عزیزم من تهران نیستم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️