2777
2789
عنوان

ماجرای خانوم همسایه...

351 بازدید | 28 پست

ی همسایه داریم اومد پیشم درد دل کرد متاهله بعد با کسی دیگه وارد رابطه میشه فقط چت ک خب همونشم درست نیس شوهرش میفهمه رل خانومه از فامیل شوهره بوده...

نگو که میخوای از خانم همسایه پربازدید بسازی😂😂

پربازدید_خر_است#  

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو و کو

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

شوهره ک میفهمه عصبی میشه خانومه هم اظهار پشیمونی میکنه و اینا تا اینکه تو خونه پدرشوهر اینا پسره رو ملاقات میکنن شوهره هم خیلی بهش فشار میاد خانومه پیام میده ب پسره ک از دل شوهرم دربیار نگران شوهرم هستم 

شوهره ک میفهمه عصبی میشه خانومه هم اظهار پشیمونی میکنه و اینا تا اینکه تو خونه پدرشوهر اینا پسره رو ...

این زنه ادم بشو نیست🙄

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
پسره هم همینکارو میکنه سوال اینجاس بنظرتون پسره ب خانومه حس داره؟؟؟

اینو میدونم زنه به شوهرش حس نداره

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
پسره هم همینکارو میکنه سوال اینجاس بنظرتون پسره ب خانومه حس داره؟؟؟

داره زندگی خانومه رو به فنامیده شوهره چه بی غیرته سکوت کرده

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

حالا داشته باشه یا نه فرقی داره مگه?

تو اینحور روابط بیشتر پسرا فقط دنبال یه چیزن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔