2777
2789
عنوان

پدر هار و و حشیی گوشیمو شکست a7۲۰۱۷ بود عاشقش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 108 پست
لابد دلیلی داشته باید حرفشو گوش میدادی بدتو نمیخاد که

سومین کاربری   معنی اسم کاربریمو نمیدونم همینجوری یچی از خودم در اوردم اخه هر اسمی میزدم قبول نمیکرد  کاربر خانم هسدم     یروزی میاد که تو امضام مینویسم من به آرزوم رسیدم  زندگیمو تغییر دادم و خانوم خونه خودم شدم  آرامش دارم و مجبور نیستم با کسانی که منفور و بی ارزش هستن رفت و آمد کنم.من یروز اینکارو میکنم زندگیمو جوری که دوس دارم میسازم  درسته گذشته افتضاحی داشتم  اما آینده که دست خودمه  خدا کنارمه همیشه!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

خب خوبه از پول زور و بازوی خودت نیستو میگی نمیگذری!

درسته خونواده نباید بچه هارو محدود کنه

ولی حتما دلیلی داره ک نمیخواد با برادر های خودش صحبت کنی

ولی با این نوع کلام زیبات 

باعث سدی خیلیای دیگه ک هم سن و سالتن بیان چهارتا بدترشم بگن ب پدرت

ب همون پدری ک برات گوشب خریده و حالا بخاطر شکستنش میگی هار و وحشی و روان پریش

مگه نشکسته چطور تاپیک زدی؟؟؟؟

وا چرا میگی هار؟؟!! 

پدرته خب همه ادما اشتباه میکنن شاید عصبانی شده اون خیلی دوستت داره 

ول کن تنش سلامت 

بی احترامی نکن عزیزم صبوری کن 

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید
اسکله

حالا اینجوری نگو عزیزم ولی خب بازم من این رفتارشو درک نمیکنم که چون عموهات بهت پیم دادن گوشیتو بشکنه😐 خب چرا مگه عمو نامحرمه😐 پدرتون خیلی مذهبیه؟؟

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
متأسفم نه برای خودت برای پدرت که اینجور دختری رو تربیت کرده

برو بابا ۱۸ سالمه کلا در عذابم خدا تو موقعیت من قرارت بده تا منو درک کنی

دوستان دعا میکنید که بعد از محرم و صفر نامزد کنم؟ یک صلوات واسم بفرستین♡
متأسفم نه برای خودت برای پدرت که اینجور دختری رو تربیت کرده

قضاوت.مخصوص.خداست#  

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
حالا همه شدن معلم ادب جم کنید بابا  بابای خودتونم گوشیتونو میشکستو کتکتون میزد قربون صدقش میرف ...

نمیدونم چرا بعضیا فاز ادب برشون میداره😑ناراحت نباش دعوا رو زیاد کش نده