2777
2789
عنوان

شده خواب معنوی ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چندماه پیش دیدم :)))

امیدوارم ک تعبیر بشه

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
خواب معنوی دیدید؟

آره راه بهشتودیدم پل صراتودیدم انگار چندباری دیدم دقیق یادم نیست یه بارم دیدم یه مرد خیلی خوش قامت که همه بهش احترام میزارن ولی چهرش معلوم نبود بهم گفت بهم قول بده اگه پسردارشدی اسمشو بزاری حسین نمیدونم نشونه بودیانه

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
کاهل بودم تو نماز اعتقاداتم ضعیف بود الان خوب تونستم از پسش بربیام خواب هم ندیدی،متوصل شو به ائمه ...

احسنت خوش ب سعادتت 

فدات بشم تو اعمالم دقت میکنم تلاش بر مراقبه دارم که ان شاالله اصلاح بشن 

دعا و ختم و چله هم برداشتم

آره راه بهشتودیدم پل صراتودیدم انگار چندباری دیدم دقیق یادم نیست یه بارم دیدم یه مرد خیلی خوش قامت ک ...

ای جان خوش ب سعادتت چ خوابای خوبی 

خیره ان شاالله خواهری 

احسنت خوش ب سعادتت  فدات بشم تو اعمالم دقت میکنم تلاش بر مراقبه دارم که ان شاالله اصلاح بشن&nb ...

متوصل شو به امام زمان

بعد سعی کن جوری باشی که اون خوشش بیاد،چله خودسازی هم خیلی خوبه

مثلا عدم غیبت و قضاوت و بد گویی ،و ماحترام به دیگری

نماز اول وقت واقعا رو اعمالت تاثیر داره بعده یه مدت اثرشو حس میکنی تو زندگی

یه توصیه هم بهت میکنم...انس بگیر با شهدا روش و سبکشونو تقلید کن کلا ذهنتو باز میکنه چطور گام برداری برای خودسازی و زندگیت

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده