2777
2789
عنوان

نزدیک مرگ واقعا ادم اینجوری میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 43979 بازدید | 322 پست
نمیدونم عزیزم ولی خیلی مرگ وحشتناکی داشتن سرطان بدخیم گرفت درعرض ۲۰ روز با زجر زیاد تموم کرد ودختر ۱ ...

اینها ظاهر امره شاید این چیزهایی که به ظاهر زجر حساب می شه برای پاک شدن از گناهان باشه  ما حساب کتاب ها را نمی دانیم. روایتی هست که  آدم مومن اگر تب بکنه همین تب باعث پاکی از گناه می شه.

یا به اختصار (EVP) صداهایی هستند که در ضبط‌های  الکترونیکی  پیدا می‌شوند که به نظر ...

عزیزم استاد دانشگاهم اینو بهمون گفتن منباشون هم از مقالات علمی معتبر هست ما یه درس در رابطه با همین موضوع داریم

امواج سرگردان توی اتاق ایزوله پیدا نمیشن من خودم رشته م مرتبط با همین موضوع هست 

فکر کنم منبع این متن از گوگل بوده نه؟

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینها ظاهر امره شاید این چیزهایی که به ظاهر زجر حساب می شه برای پاک شدن از گناهان باشه  م ...

امضای منو بخون

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من بعد دو‌سال هنوز کنار نیمدم با مرگش  هنوز حس میکنم تو بیمارستان پشت شیشه ای سیو هستم و براش ...

خدا رحمت کنه ایشون را . الان که دستش کوتاه است به نیتش صدقه بده. قران بخون یا هر کار خیری که تشخیص می دی. 

همشون درسته همشون متاسفانه ماآدما انجام میدیم 🥺   من یادمه کرونا ک اومد گفتم خدایا این کرونا م ...

جل الخالق😔

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اینها ظاهر امره شاید این چیزهایی که به ظاهر زجر حساب می شه برای پاک شدن از گناهان باشه  م ...

دعا میکنم جاش خوب باشه وخدا رحمتش کنه.خدا به حق این شبهای عزیز همه ی امواتو بیامرزه .الهی آمییین🙏🏻

لطفا برام دعا کنید 
امضای منو بخون

ای کاش زجرمونو این دنیا بکشیم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چرا به طور وحشتناک؟؟؟ چه صحنه هایی دیدی؟؟؟

داشت راه میرفت رگ گردنش ک روش باز بود ترکید 

بابای من سرطان فک و گردن داشت ما رگا و ایتخونای فک را میدیدیم 

دکتر هم ی تیکه از بدنش گراف کرده بود رو صورتش ک باز باز بود و گوشت اویزون بود 

و اینکه بدنش را دوخته بودن ب خاطر اینکه خیلی پوست و گوشت برداشتع بودن 

زبونم نداشت بریده بودن گلوش را سوراخ کرده بودن از اونجا اب وغذا میدادیم و نفس میکشید معده اش هم اواخر چون راه گلوش بسته شد بعد هم ک رگ گردنش پاره شد خون توی هوا میپاشید 

انقدر خون رفت ک سفید شد 

اورژانسم نمیومد😭😭😭😭😭😭😭

خدا به داد همون برسه دستمون خالیه، فقط چشم به لطف خودش داریم.

دقیقا همش به خدا میگم منو تو بغل خودت بگیر دستمو بگیر من میترسم هم از اینجا هم مرگ 

از مرگ میترسم چون هم گناه میکنم و هم خوابای ترسناک و پر از انرژی منفی  می بینم 

عزیزم استاد دانشگاهم اینو بهمون گفتن منباشون هم از مقالات علمی معتبر هست ما یه درس در رابطه با همین ...

منم تحصيلات دانشگاهی دارم، میدونم حرفای یه استاد چقدر میتونه بی ارزش باشه

اینم که فرستادم واسه یه مقاله س، سال 1971 این موضوع رو بررسی کرده، چیز جدیدی نیست 

قصدم به رخ کشیدن معلومات و این چیزا نیست... میخام بگم با یه دانش سطحی و چهار تا حرف همسایه و 4 تا برنامه تلویزیونی نمیشه پدیده مرگ رو تجزیه تحلیل کرد