2777
2789
عنوان

عوارض روانی بعد از کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 28 پست
من یه هفته قرص خواب خوردم هفته دوم اذیت بودم خیلی و خوابم نمیبرد قرص خواب خوردم یه ورق اما بعدش ی مد ...

برای خودم نیس مادرم هستن سابقه افسردگی داشتن حالا بعد ازکرونا اوضاعشون خیلی بد شده افسردگی شدید گرفتن و  بیخوابی از غصه اون نمیدونم چکار کنم دکترشون گفته بستری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دماغم شبا یکی از سوراخاش کیپ میشه کسی راهکاری نداره؟

اگه بلدین بگین لطفا مرسی

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.
برای خودم نیس مادرم هستن سابقه افسردگی داشتن حالا بعد ازکرونا اوضاعشون خیلی بد شده افسردگی شدید گرفت ...

آخی عزیزم.... ب نظرم اگه دکتر گفته یه مدت بستری بشن مطمئن باش بهتر میشه من خودم روان شناسم مردم خیلی در مقابل درمان های روانی مقاومت میکنن در صورتیکه اگه دیدشون عوض شه این همه خودکشی و طلاق و پرخاشگری دیده نمیشه. ان شاءالله زودتر خوب شن گلی

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.
آخی عزیزم.... ب نظرم اگه دکتر گفته یه مدت بستری بشن مطمئن باش بهتر میشه من خودم روان شناسم مردم خیلی ...

مرسی گلم خودشون از بستری میترسن و اینکه شوک مغزی هم نوشته براشون خیلی ناراحتم

مرسی گلم خودشون از بستری میترسن و اینکه شوک مغزی هم نوشته براشون خیلی ناراحتم

افکار خودکشی نداره؟

بیشتر گریه و بی قراری داره یا کلا ساکت شده؟

افکار خودکشی نداره؟ بیشتر گریه و بی قراری داره یا کلا ساکت شده؟

ببین واضح نمیگه خودکشی 

ولی نمیدونم چرا سرنگ یکبار زیر لباسش قایم کرده بود

فقطم میگه سرنگ میخوام و دنبالش میگرده یا میگه برام بخرید و ایمکه میگیم میخای چکار میگه میخوام و میگفت اگر نمیترسیدم خودمو میکشتم ولی راهی جز سرنگ نمیگه 

و اینکه بجز این حرفا حواسش کامل سرجاشه هرچی بپرسی میگه ولی میگه نخوابیدم چندین شبه فشار روم هست دیگع خوب نمیشم و اینا و جایی ک بهش فشار میاد خودشو میزنه

و یا ساکته یا خودشو میزنه و خیلی مذهبی هست و هیچوقت سابقه نداشت همچین حرفایی بزنه من خیلی ناراحتم

و یا ساکته یا خودشو میزنه و خیلی مذهبی هست و هیچوقت سابقه نداشت همچین حرفایی بزنه من خیلی ناراحتم

چند وقت از کروناش میگذره؟

شدید گرفته بود؟

سرنگ اصلا در دسترش نذارید

دکترا برای کرونا بهش کورتون زیاد زدن 

و 

پردنیزولون قرصشو بهش دادن ک خیلی برای افسردگی ضرر داشته با توجه ب اینکه سابقه افسردگی داشته

حالا شما ک روانشناس هستید درمان جواب میده از فکر خودکشی بیاد بیرون

چند وقت از کروناش میگذره؟ شدید گرفته بود؟ سرنگ اصلا در دسترش نذارید

از کروناش یکماهی هست میگذره

۳۰ درصد ریه درگیر بود

ولی چون همیشه سابقه افسردگی داشت خیلی میترسید از کرونا مثل پنیک تقریبا  ولی هیچوقت از خودکشی حرف نمیزد قبلا ک افسرده میشد

این داروهایی که گفتید رو عوارضش رو نمیدونم اما شوک الکتریکی هم عوارض خودشو داره ب نظرم تا یک ماه ادما سالمم افسردگی میگیرن بعدش حتی تا دو ماه این ک الان نامساعده حالش تا حدودی طبیعیه فقط یه کم شدتش بیشتره اما تا جایی که میشه با دارو درمانی حلش کنید حواستون بهش باشه محیطش رو امن نگه دارید اما اگر دکتر متخصصش تشخیص قطعیش بستریه بهتره همکاری کنید البته اگه دارو درمانی جواب نداد. موفق باشید ان شاءالله سریع تر خوب شن و نیازی ب بستری نباشه. شمام کمتر تو فکرش برو خوب میشه انقد ب خودت فشار نیار از پا نیفتی