2777
2789

بددهنه وپرخاشگر .یهو عصبی میشه و دعوای شدید راه میندازه .

بم گفت شلخته نباشه خونه و اینکه به خانوادم چیزنگی .درست میشم

یه قرارداد بین خودمون نوشتیم قول داد دیگه فحاشی ودعوا نکنه

رفتم حموم برگشتم داشتم سشوار میکردم دید بی لباسم قایم شدم( چون معتقده ایجور نباید زیاد جلوش رفت عادی نشه .)اماب شوخی یهو نگام کرد لبخند زد

از روشویی برگشت فحشم داد! گفت گوه بازی درنیار لباس بپوش !

منم باز گریه کردم گفتم مگه قول ندادی چرا بازم بی ادبی 

گفت قبول دارم

اومد پیشم برا رابطه .برا اولین بار قبول نکردم گفتم بداخلاقی نمیتونم تحمل کنم سر هرچیزی دعوام میکنی ولت میکنم

اونم گفت باشه اگه میخوای جداشو بعداپیر شدی پشیمون نشی .هرچی عقل واحساست میگه همون و کن .اما بهتر از من پیدا نمیکنی یک میلیونم !

چون دکتره و بعد از ۶سال صبوری وتحمل من در مناطق محروم پولدار شده میگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چجوری تحملش میکنی؟دفعه بعد که گفت بهتر از من پیدا نمیکنی بگو تو هم همینطور

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

شما باشین چی کار میکنین ؟

اتفاقا یه اقایی منو تو دانشگاه دیده خوشش اومده 

و فک میکنه مجردم .

من نمیشناسمش فقط یه بارتو جلسه دیدم

اما زورم میگیره میگه بعد من زندگیت بده .

راست میگه ؟

شما باشین چی کار میکنین ؟ اتفاقا یه اقایی منو تو دانشگاه دیده خوشش اومده  و فک میکنه مجردم . ...

اییی ساده نباش برا یه دیدار اون زندگیتو خراب نکن اون که فقط برا سواستفاده میخواد

چرا چون دکتره ؟ و پولدار شده تازگی حتی اگه هرچن وقت یه بار فحش بده و دعواتون کنه

نههه🤦‍♀️

شوخی#

همه چی ک پول نیس

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز