2789
عنوان

بستن بخت🤔🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 22 پست
دوست عزیز دعا و سحر وجادو وجود داره اگ دعا واکن خوب سراغ داری برو  اگرم کسی اینجا سراغ داره بگ ...

منم شنیدماخه خیلی عجیبه این همه چرا نباید یکیش اوکی باشن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

شاید هنوز وقتش نشده

اینجوری دلمو‌خوش کردم فعلا🤧

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به این چیزا اعتقاد نداشته یاش همش چرته😐 اینو هم بدون که هیچ ادمی رو کره زمین نیست که همه ی معیارات ...

متاسفانه چیزهایی هست ک برام مهمه خیلی،

منم شنیدماخه خیلی عجیبه این همه چرا نباید یکیش اوکی باشن

کسی بوده ک عاشقت بوده باشه؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

کسی بوده ک عاشقت بوده باشه؟ 

اره اونم همه چیزش عااالی ولی پخته نبود منم تموم کردم باهاش،یا از فامیل از بچگی دوستم داره ولی اصلا ادبیات خرف زدنمون بهم نمیاد ردش کردم،یا با یکی ی سال بودم سر اینکه تو گزشتش بود هنوز 

اره اونم همه چیزش عااالی ولی پخته نبود منم تموم کردم باهاش،یا از فامیل از بچگی دوستم داره ولی اصلا ا ...

ببینرشاید کسی خیلی عاشقت بوده بختتو بسته

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

ولی یکمم سخت میگیری همه آدما ایراد دارن هیچکس بی ایراد نیست ما زنا مگه خودمون ایراد نداریم. اینجوری بخوای پیش بری باید اطلاعیه بدی فرشته ها بیان ثبت نام نوبت خواستگاری پر کنن. بعضی موارد رو که اهمیتش برات یکم کمتره رو ندید بگیر

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اخه خیلی برام عجیبه یهو پشت سرهم ،ولی حتما حتما تو ی مورد مشکل هست

منم ۲۵سالمه از ۱۵ سالگی خواستگاری کردن از من شروع شد ولی این همه سال و بین این همه ادم حتی یکیشون هم خوب نبود.همه میگن والا هیشکی به اندازه دو خواستگار نداره ولی واقعا ادم به درد بخور واسه زندگی نیستن.همه هم فامیل