2777
2789
تواین دوره دیگه همه احتیاط میکنیم ولی خب حساب کردم اخر ماه ک حقوق میگیریم۲۰۰هزارتومن بیشتر نمیمونه ا ...

پس اندازی نداری عزیزم؟خریداتو بنظرم بجز خوراکی هایی که یکماه یا کمتراز یکماه میمونن ۶ ماه به ۶ماه توتخفیف بخر مثلا افق کوروش کد تخفیف میده۳۰ تومنی ۵۰ تومنی از ۱۰۰ یا۱۵۰ تومن خرید...میتونی هربار با کدش یچیزی بخرق مثلا یبار دستمال و نوار یبار شوینده یبار لبنیات اینجوری خریدات ارزونتر درمیاد پولت جمع میشه همیشه یچیزایی هم برای خودت قایم کرده داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اندازی نداری عزیزم؟خریداتو بنظرم بجز خوراکی هایی که یکماه یا کمتراز یکماه میمونن ۶ ماه به ۶ماه تو ...

پس انداز پولی نه اونایی ک ذخیره کردم یعنی خیلیم ذوق کردم فقط صابون و روغن و شامپوئه 

ازبس گرونیه مگه چیزی میمونه براادم 

همسرمردی زحمتکش
پس انداز پولی نه اونایی ک ذخیره کردم یعنی خیلیم ذوق کردم فقط صابون و روغن و شامپوئه  ازبس گرون ...

اخی❤اشکالی نداره انشالله زندگیتون پربرکت میشه ولی به حرفم فکرکن اینجوری خیلی بهتره من خودم از این طریق کلی چیزمیز ذخیره کردم

اخی❤اشکالی نداره انشالله زندگیتون پربرکت میشه ولی به حرفم فکرکن اینجوری خیلی بهتره من خودم از این طر ...

اره واقعا حالا ما فوقش ۱ماه اینجوریم خدا به اونایی که واقعا کم وسعن کمک کنه خیلی سخته حالا خوبه بچه نداریم

همسرمردی زحمتکش
اره واقعا حالا ما فوقش ۱ماه اینجوریم خدا به اونایی که واقعا کم وسعن کمک کنه خیلی سخته حالا خوبه بچه ...

انشالله همچی حل میشه همینکه میتونی بیشتر روزهای یکماه رو خرج کنی خداروشکر کن ولی قانعم نباش تلاش کن روزای دیگه هم بتونی خرج کنی❤