2777
2789
عنوان

قتل 😨😭

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 37 پست
چه کار چیپیه یه عنوان کاملا بی ربط میزارید برای تاپیکاتون که دیده شه ،راستشو بنویسید بالاخره یکی پید ...

ای بابا ، باور کن من تاپیکای قبلیم همه عنوان و صادقانه زدم ولی هیچکس نمیومد ، همه دنبال مطالب جنجالین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا ، باور کن من تاپیکای قبلیم همه عنوان و صادقانه زدم ولی هیچکس نمیومد ، همه دنبال مطالب جنجالی ...

😂😂💕میپذیرم ، اخه خورد تو ذوقم با یه هیجانی اومدم تاپیکت دیدم میگی الکی گفتم

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
آیناز خانوم تروخدا بیا بیشتر توضیح بده ، من شرایط مالی خوبی ندارم نیاز به کار دارم شدید 

ببین من شرکت نفیس هستم اما نتونستم فروش داشته باشم چون ارتباط اجتماعیم خوب نیس شوهرمم موافق نیس شامپو ژل کرم رژ اینا هس ببین میتونی بفروشی کدوم شهری

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
ببین من شرکت نفیس هستم اما نتونستم فروش داشته باشم چون ارتباط اجتماعیم خوب نیس شوهرمم موافق نیس شامپ ...

من مشهدم ، ببین بعد فروشش چجوری ، هم فقط تبلیغ میکنی دیگه اره

ببین من شرکت نفیس هستم اما نتونستم فروش داشته باشم چون ارتباط اجتماعیم خوب نیس شوهرمم موافق نیس شامپ ...

تروخدا بیا ، من خیلی به کار احتیاج دارم لطفا خواهش میکنم

من مشهدم ، ببین بعد فروشش چجوری ، هم فقط تبلیغ میکنی دیگه اره

میتونی بفروشی حالا 

دوست و اشنا داری برای فروش 

یه سری محصوله برو تو سایت شرکت نفیس دستها .ببین محصولات رو .ببین قیمتا رو .ببین کسی ازت میخره با این قیمتا اگه میخره وارد شرکت شو

میتونی بفروشی حالا  دوست و اشنا داری برای فروش  یه سری محصوله برو تو سایت شرکت نفیس دسته ...

نگاه ، فروشش هم اینترنتی  ؟ منظورم اینه یوقت نگن بیا ببر خودت بفروش 🤧 ، رفتم دیدم حالا کجا باید واسه ثبت نام بزنم ، اینستا یا سایت نفیس

نگاه ، فروشش هم اینترنتی  ؟ منظورم اینه یوقت نگن بیا ببر خودت بفروش 🤧 ، رفتم دیدم حالا کجا بای ...

ببین اون قیمتایی که تو دیدی قیمت فروش هستن .خوب ما ارزونتر میخریم به اون قیمت میفروشیم .

میبینی سمت چپ بالای صفحه نوشته ورود .عضویت اونو بزن 

بعد میری یه صفحه دیگه 

بزن قبت نام بازار یاب 

ثبت نام که کردی بعد .بیا خصوصی اونجا کد معرف داره باید اسم منو بزنی 

نگاه ، فروشش هم اینترنتی  ؟ منظورم اینه یوقت نگن بیا ببر خودت بفروش 🤧 ، رفتم دیدم حالا کجا بای ...

فروشش اره دیگه 

تو عکس میگیری از محصولات بعد تو روبیکا اینستا اقوام اشنایان استوری کن عکسا نشون بده بهشون و بگو ببین میخوان .در مورد هر محصول زیرش نوشته برای چیه و چ پوست یا مویی خوبه