2777
2789

شوخی کردم کلی چندتا خاطره میگم ببینید بیراهم نیست🤣😂

اوااایل که اونده بودم نینی سایت خیلی دوس داشتم اینجارو با کله میرفتم تو تاپیکایی که عکس میزارن

اقایه شب داشنم میگشتم اینجاهمسرمم اومد نشست کنارم اونم نگاه کرد همینجارو منم خیییییلی تعریف کرده بودم از اینجا گفته بودم یه سایت علمیه😁خیلی بدردبخوره همه کاربرا باشخصیتن😂 یه تاپیکی دیدم به این عنوان(بیاید عکسم)منم طبق معمول با کله اومدم همسرمم پیشم دوتایی زل زدیم😄 یهویی یه عکس+۱۸اوند یه مردبیشعوری بود🤭😑😑

چشتون روز بدنبینه قیافه من اینجوری شد  زود گوشیو پرت کردم زمین از خجالت😁

قیافه همسرمم این بود😑😑😒

واای ابروم رفت گفت منظورت از باشخصیت اینه😑😁😁😆

خخ

بعدیو میگم

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقت میشم اینجا بحث فیلم بود بچه ها فیلمایی معرفی کردن و گفتن عااااالیههه

نگفتن تنهایی ببینین😐😐😑😑

منم شادو شنگول به همسرم گفتم دان کنه ببینیم اخرشب گزاشتم ببینیم بازم چشتون روز بدنبینه کلاااا صحنه بود همشون😁😁

همسرم گفت اینارو از کی شنیدی

گفتم نینیایت

میگع همون سایت علمی دیگه😁🤣

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

میخواستی با شوهرت عکس دختر مردم و باز کنی نظر بدی؟ 

خوبت شده پس

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
میخواستی با شوهرت عکس دختر مردم و باز کنی نظر بدی؟  خوبت شده پس

مگه دختر مردم ندیدست همسرم🤣

خب سایت عمومیه  عهد بوقه مگه 

میگفتی بیشهور همه جا پیدا میشه الان نی نی یارو صدا میکنم🦧😄

نمیدونستم نینی یار کیه اصن😁

مگه دختر مردم ندیدست همسرم🤣 خب سایت عمومیه  عهد بوقه مگه

پس فکر کردی چرا اینجا اکثرا میگن زود عکس و پاک میکنم؟ که آقا نبینه دیگه

یا اینکه با آقایون بد رفتاری میکنن؟

برای اینکه یه جا هم شده  بدون مردا بشینن دور هم حرف بزنن و نظر بدن

نه عزیزم شوهر شما اصن اکثریت دخترا رو دیده چشم و دل سیره من چکار به ایشون دارم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اره شوهرش فوق با شخصیت بوده اسیشوهرمن بودمنو تیککه میکرد.الانم نمیدونه توسایت میام

منم باهام دعواکردگفت دیگه نباید بری تواین سایت منم وقتی میاد دیگه اینجانمیام ازترس

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041