2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی میگن تاقبل انتخابات ب نزدیک ۸۰۰ میرسه

بازم میگم فقط شنیدم !!! اخبار موثق ندارم 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

منم خودم نمیدونم ولی شوهرم تحلیل گر خوبیه صبح گفت میاد پایین 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

من دست‌نگهداشتم تا تا اخر شهریورم صبرمیکنم اگر حجم‌میخوای بزنی خیلی بادقت خرید کن حتی نیم ساعتم چندمیلیون ضرر یا سود میده بهت تجربه#  

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
واقعا اینهمه میاد؟

والا ما بهمن وام گرفتیم دوست شوهرم ک خیلی وارده گفت نقد نگه دار ما طلا آب شده خریدیم بدجور ضرر کردیم الان اون گفته تا هفتصد هشتصد میاد صبر کن فعلا..تا الان ک پیش بینی ش درست بوده امروز 930شد

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم