2777
2789
عنوان

ازدواج

254 بازدید | 48 پست

سلام خانوما شما ترجیح میدید ۵ سال دوستیتون بشه ۸ سال ولی وقتی شوهرتون میاد خواستگاری بتونه همچیو براتون فراهم کنه و ۶ ماهه برین سر زندگیتون؟

یا اینکه بعد ۵ سال دوستی عقد کنید و ۲_۳سال عقد بمونید و شرایط براتون سخت باشه و مجبور باشید تو هر چیزی کوتاه بیایید؟

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج میکنم بعدش خدا خودش ارحم الراحمینِ 

نمیتونم تو بلا تکلیفی بمونم

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘

اولی 

ولی خدایی ینی ۸ سال زمان میخواد؟ تو ۵ سال گذشته چیکار کرده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

گزینه اول

همین الانشم توی دوستی ام تا همه چیزو فراهم کنه بعد خیالم راحت باشه

چون اگه الان عقد کنیم خیالش راحت زنشو گرفته دیگه تلاشی نمیکنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

هیچ کدوم تحمل دوستی رو ندارم😐😐چون گاهی ادم مجبور میشه به انتخاب طرف! سنتی رو ترجیح  میدم   

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم