2777
2789

اره

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با خودت ببر سمیه😢

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

نه

دختر ایرونی😂

فان#  

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

منم میام😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

منم میام

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
بله عزیزم حتی تور لازم نداری  کافیه بدونی کجا میخوای بری و مترو و ترام و ایستگاهشون رو چک کنی

منم فک میکنم خیلی پیچیده نباشه 

از قبل میشه هتل رو رزو کرد؟

توی سطح شهر زیاد ایستگاه برای وسایل نقلیه عمومی هست؟

منم فک میکنم خیلی پیچیده نباشه  از قبل میشه هتل رو رزو کرد؟ توی سطح شهر زیاد ایستگاه برای وسا ...

ایستگاه زیاده 

روی گوگل مپ میتونی ببینی 

هتل میشه رزرو کرد 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

بله عزیزم حتی تور لازم نداری  کافیه بدونی کجا میخوای بری و مترو و ترام و ایستگاهشون رو چک کنی

اوپرا جانم سلام..

احتمالا دوست ندارید راجع بهش صحبت کنید..

ولی..

باتوجه به امضاتون..نکته مثبت رو ببینید و خیلی از کاربرا عاشقتونن..و همه یجور نیستن..

ضمنا من شمارو بابت قلب بزرگ و مهربونتون تحسین میکنم💖

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃