2777
2789
عنوان

همش دخترا میرن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 83 پست

درکت میکنم خیلی اینجور شغلا بده 😂😂 دیگه باید سعی کنی اصلا حساسیت نشون ندی و شک نکنی به شوهرت چون شغلشه نمی تونه که کاریش کنه. بیمارایی که میرن پیشش باید کمتر رفتار بیمارگونه داشته باشن 😒 البته شوهر شمام خوب نیست بازوهاشو بندازه بیروناااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل خودت چیه، که اینقدر سطح پایین فکر میکنی؟ ببخشیدا

من فیزیوتراپیستم عزیزم محل کار شوهرمم نزدیک خودمه

در ضمن چرا سطح پایین فکر کنم؟ 

خب بدم میاد کسی با شوهرم صمیمی شه

بوده خواهر... دیگه باید عادت کرده باشی😂

اره واقعا😂

اخه امروز هرتاپیکی وا کردم پز بود شکه شدم اصلا😄🤦‍♀️

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

وای منم مثل تو خیلی حساسم رو این چیزا

ولی ی وقت پیش شوهرت به روت نیاری ها

الان تو خارج میبینی ی مرد چندتا خانومای خوشگل با لباسای مختلف باز ارایش و موها مرتب پیششون کار میکنن ولی عاشق یکی میشن 

تو اعتماد ب نفس داشته باشی همه چی حله از چیزیم نترس 

تو فقط خانوم بودنتو حفظ کن یکاری کن رابطه خوبو عاشقانه ایی باهم داشته باشین

تو عین زنش نباش عین دوست دختر باش میدونی چی میگم

فهمیدین شوهرش پزشکه و بازوهاشم عضله اییه یا نه:\

پزشک نیست تغذیه خونده

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

لهنتی این که مشخصات شوهر ایده ال منه  اسی منو نزنی ها من اینجوری موخوام  عضله ای وایییی دکتر ایووووو ،

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸