من یه دختر دایی دارم که متاسفانه همزمان باهم ازدواج کردیم .. از روز خواستگاریم تا حالا فقط میاد ازم سوالات ریز و خصوصی میپرسه و منم روم نمیشه جوابشو ندم بعدشم میره اینور و اونور پخش میکنه ... نسبت به هدیه هایی که همسرم میاره فوق العاده حسودی میکنه چون خانواده همسرش رسم هدیه دادن واینا ندارن ... به جهازم حسادت میکنه چون جهازیه اش خیلی کمتر از منه یعنی پدرش به جای جهاز مفصل خریدن ، توخونه خریدن کمکش کرد و جهاز مختصر بهش داد ولی عوضش الان کل خونه به نام خانومه .. تاحالا چندبار سعی کرده به النگوهام آسیب بزنه .. میاد به پر وپای شوهرم میپیچع و خودشو لوس میکنه تو کارهای منو شوهرم خیلی دخالت میکنه جلو شوهرم خیلی عشوه میاد و متاسفانه منم شرایط قطع رابطه رو ندارم ... فوق العاده هم خوش سرو زبونه و درحد حرفه ای آرایش میکنه مدامم از بیرون رفتن و خوشی هاشون استوری میذاره که منمنمیبینم ...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.