2777
2789

سلام زن دادشم چهل وخورده ایشه سه چهارسال ازداداشم بزرگتره دخترایه زیادی روبه داداشم معرفی کردیم برای هرکی یه بهونه ای میاوردزن داداشم خونشون توکوچمون بودعاشق داداشم شدمخ مامانموزدومامانم میگفت علی حتمابایدبااین دختره ازدواج کنه داداشم مذهبیه وتاحالاباهیچ دختری حتی اس بازی هم نکرده دختره شماره داداشموگرفت وباهاش پیام بازی میگردوپیامای انچنانی بهش میدادبدبخت داداشم افتادبه تله.خانوادمم دیگه خسته شده بودن دختره قشنگ نیست بدجنس ومارموزه.عروسی کردن والان پنج ساله پیش هردکتری وهرجایی رفته گفتن بچه دارنمیشی بایدبکاری مامانمم بعدازچن وقت پشیمون شدوگفت من اشتباه کردم ولی دیگه دیرشده بودداداشمم عاشق مامانمه نمیخادناراحتیشوببینه وپولم نداره طلاقش بده وپول کاشتنم نداره کلادوست نداره بچه کاشتنی به نظرم دلش خوش نیست که تلاش نمیکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون طفلک الان خودش غصه ی بچه رو میخوره شمام شدین آیینه دقش

گناهه به خدا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

ب نظرم خدا به هر کسی عقل داده

اینم که خدا بهشون بچه نمیده حتما حکمتی داره

شاید داداشتون لایق نیس چرا تقصیر زنداداش میندازین

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕