2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😳😳😳😳  خدای من چقد من راجب رنگ پوست توی سایت بد میشنوم...  حالا منظورم ب شما نیست کاش ب جای رنگ پوست خیلیا بیان بگن از اخلاق بدم خجالت زدم.. رنگ پوست یچیزیه ک خدادایه و توش دخالتی نداشتی.. این افکار مسخره رو بریزین دور خواهشا

عجب 

ولی من دارم کیف میکنم😁همیشه صورتت جون دارو پرانرژیه 

اتفاقا توی اروپا،آمریکا،روسیه و کلا صنعت مد محبوبم هست

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ولی همش میگن دختر باید سفید پوست باشه

دهن مردم همیشه بازه

الان من سبزه نیستم همش میگن لاغری چاق شو

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

[QUOTE=188617326]درسته که میگن سبزه ها جوش نمیزنن؟[/QUOTEخیر من همینطوری دارم جوش میزنم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

منم سبزه ام 

آدم هیچ وقت نباید به خاطر چیزایی که اختیاری توش نداشته خجالت بکشه. 

پس سیاه پوست ها چی بگن

مسأله رنگ پوست دیگه الان توی کل دنیا حل شده یا حداقل همه ادعا میکنند که حل شده 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.