2777
2789

کاربر @NAAI لطفن بیایین توی تاپیکم کار خیلی مهمی دارم سوال دارم بیایین سوالم رو بپرسم پروفایلتون هم قفله واقعن سوال مهمی دارم دوستان لطفن اگر هر کسی بهشون دسترسی داره بگین بیان توی تاپیک سوال دارم ممنون میشم. نینی یار اگر میتونین کمکم کنین لطفن کمکم کنین سوال مهمیه ممنون میشم لطف میکنین 

@NAAI نیستش دیگه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نیستش دیگه؟؟؟؟ شما باهاشون دوستین؟ 

نه دوست نیستم 

میخوای نی نی یارو تگ کنم بپرسیم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

@نی_نی_یار_5  

این کاربر تعلیق شده چرا؟

@naai 

دقیقا اسم اکانش چیه؟ اگه خانم هست ممکنه نی نی یار بیاد شمارو هم لغو بزنه چون نه خانم نه آقا نباید ا ...

اسم اکانتش NAAI هستش آخه واقعن سوال خیلی مهمی دارم ازش کار دیگهی ندارم چرا نینی یار منو لغو بزنه

اسم اکانتش NAAI هستش آخه واقعن سوال خیلی مهمی دارم ازش کار دیگهی ندارم چرا نینی یار منو لغو بزنه

خب چون ممنوعه است

اگه اون گزارش نزنه نه لغو نمیشی

ولی اگه پیگیرش میشی به نینییار بگی شاید لغوت بزنه حالا بازم بپرس از نینییار شاید جوابی بگیری

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕