2777
2789
عنوان

روز معلم❤😂

278 بازدید | 10 پست

ای معلم ای فداکار!

ای همیشه نصف روز تعطیل،ای پنج شنبه جمعه تعطیل،ای وسط تعطیلی تعطیل،ای یه هفته قبل ازعید و دو هفته بعد از عید تعطیل،ای یه هفته از مهر رفته تعطیل،ای اول خرداد نشده تعطیل،ای 4 ماه سال تعطیل،ای باد برف بارون باد و گرد وگ خاک بشه تعطیل،ای 9 ماه قبل از زایمان و 9 ماه بعد از زایمان تعطیل،ای 12 ماه سال کرونا تعطیل،

ای همیشه تعطیل روزت مبارک!!!😂❤️😂

تقدیم به معلمان زحمتکش!!!😂😂‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌

شوخی# بود

روز معلم رو به تمام معلمان زحمتکش. مخصوصا معلمان خودم و معلمان این سایت تبریک. عرض میکنم. و از همینجا دست همگیتون رو. میبوسم😍❤❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

دخترااا هر کی توان مالی پایینی داره و نمیتونه هزینه زیادی واسه مشاوره انجام بده ب من خصوصی پیام بده شماره مشاوری بهتون میدم یه هفته ب صورت رایگان ب شما مشاوره میده و اگه از کارش راضی بودید تمدید میکنید هزینه مشاوره فقط ماهی100تومن اگه ی دوست هم معرفی کنید...مشاور تحصیلی

برنامه ریزی و گزارش کار شب هاا میگیره و تحلیل میکنه قوی و ضعیف بودن بهتون میگه ..روش های مطالعه هر درس رو میگه و اینکه برای هر فصل چقد وقت مطالع بذارید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.