2777
2789
عنوان

آش دوغ

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست
تو رو خدا تو رو جان هر کی دوس دارید دورهمی نگیرید چرا نمفهمید اخه چقدر ادمو حرص میدید

عزیزم ما هم دلمون نمیخواد مریض بشیم وکسی رو درگیر کنیم اما خانواده همسر وقتی بخوان بیان نمیشه چیزی گفت خودشون باید موقعیت شناس باشن فقط تنها عکس العمل من به اینکه گفتن میخوان آخر هفته بیان این بود ک تورو خدا هر کس کوچکترین علائمی داره نیاد اونایی ک میخوان بیان هم کاملا رعایت کنن من خودم تو ورودی خونم ضد عفونی کننده گذاشتم وماسک وحتی دستکش فریزر ک از بیرون میان هر چی دارن بریزن تو سطل ویکی دیگه استفاده کنن در ضمن خونم بزرگه فاصله دار میشینن 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رعایت بهداشت تو خونه چجوریه دقیقا؟؟  کلی ادم تو حلق هم در حال بخور بخور نکنه از رو ماسک‌میخور ...

من اولش گفتم دورهمی کوچولو گلم نه جمعیتی ک اونم  با فاصله بشینن انشالله ک مشکلی پیش نمیاد 

والله ما دوغ روهمراه با برنج نیم دونه ونخود از قبل پخته شده ویدونه تخم مرغ وسبزی های مد نظر مثل گشنی ...

ببخشین برنج و نخود و از قبل میپزین بعد با اینا میزارین و یک تخم مرغ توش میشکنین؟ تخم مرغ توش لوک نمیشه ؟

بعد پیاز داغ توش نمیریزین یا فقط واسه تزیینه؟

ممنون واسه جوابتون🤗

ببخشین برنج و نخود و از قبل میپزین بعد با اینا میزارین و یک تخم مرغ توش میشکنین؟ تخم مرغ توش لوک نمی ...

سلام گلم ما فقط نخودش رو از قبل می پزیم برنج در حین پخت میپزه دوما تخم مرغ رو وقتی هنوز دوغ رو رو شعله نزاشتی بزن داخلش خوب همبزن بعد بزاروشعله تا موقع جوش اومدنش هم مرتب وآروم هم بزن 💜