نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
میتونم اینجا ازتون سوال بپرسم؟ قول میدم ب حق این ماه براتون دعای ویژه کنم🙏
بپرس جانم
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
ازدواج نمیشه گفت عزیزم یه سوال دیگه بپرس اسم خودتم بگو
مریمم همین سوالمه خیلی دوسش دارم خاستگاری چی اونم نمیشه؟🙏😭
عزیزم انگار شما مخالفت دارین و همچین حسادت خیلی زیاده تو رابطه شما، اگه رفته صدرصد میاد سمتتون رابطتون بادهم بهتر میشه ممکن همدیگرو ببین فعلا خواستگاری فک نکنم چون مخالفت هست
ما اصلا رابطه ای نداریم فامیله خیلیم دوسش دارم یعنی مخالفت ها مانع از خاستگاری میشه😭😭😭یا موفق میش ...
الآن عزیرم دادم احیا میگرم فردا یادم بنداز انشالله برسی
ما اصلا رابطه ای نداریم فامیله خیلیم دوسش دارم یعنی مخالفت ها مانع از خاستگاری میشه😭😭😭یا موفق میش ...
آقای با شخصیت متین وارومی هستن اگه شمادخانمی قد متوسط اندام پری، سینه باسن برجسته دارین پوست روشن دارین به همیچین دختری هدیه میده خواستگاری هم میکنه یه کمی مخالفت هست ولی خواستگاری میکنه دیدار هم دارن با اون خانمی که گفتم نگاه کنین ببین خودتون هستین و اینکه آقا