2777
2789
عنوان

#نه_به_امتحان_حضوری......❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2526 بازدید | 211 پست
مارو پارسال وضعیت قرمزم بود فک. کنم کشیدن ازمون امتحان گرفتن🥴😒

خودت میگی پارسال اون موقع درباره کرونا اطلاعاتی نداشتن زیاد الان فک نکنم ببرنتون حضوری امتحان بدید🤣

دعا_کنید🤣# 🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ازمونا چه طور بود  من ریاضی فیزیک هیچی بلد نیستم 😩

مال ما سخت بود نسبت ب سالا قبل

هم کنکورمون هم نهاییمون

امسال منطقی تر میشه سوالا نگران نباش

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عه کی گفت؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
شما نهایی هستین. باید مشخص بشه چه کسی به درد چه رشته ای میخوره بعدم شما میری دانشگاه استاد سرجمع 10 ...

ولی ظلمه واقعا ظلمه....

من هیچ چیزی نفهمیدم از امسال انگار رفتم مهد کودک

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
خودت میگی پارسال اون موقع درباره کرونا اطلاعاتی نداشتن زیاد الان فک نکنم ببرنتون حضوری امتحان بدید🤣 ...

منو که نمیبرن😄 ولی اینقد دلیل الکی ردیف میکنن که اون سرش ناپیدا

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
عمرا حضوری امتحان بدید مطمئن باش تو اوج کرونا جرئت ندارن بیارنتون حضوری امتحان بدید🙂

انقدر نفهمن که جون ما واسشون ارزش نداره

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
دقیقا اصلا نباید حرفی از اونا بزنن فقط تاکید کنن رو سلامتی و عدم تدریس مناسب

اره بخدا پارسال ک کرونا وضعیت قرمز بود مجبور بودیم بریم 

کاری هم به بقیه پایه ها نداشتیم 

حالا امسال ک وضعیت شهرا حداقلش نارنجی یا زرده اینقد اعتراض میکنن 

❥↯⇡. . 나는 내가 원하는 것을 얻습니다. .⇡↯❥
عزیزم نمیشه سوال دراورد میخونی ولی وقتی معلم میره از اینترت دانلود میکنه و فقط ی چند تا چیز مزخرف می ...

دیگه توقع ندارید امتحان نهایی غیر حضوری بشه که. تو بیشتر کشورها مدارس دایره فقط ایران انقدر شل گرفته. پسر من اگه معلم خصوی نداشت من الان تیمارستان بودم. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
من دیشب شب قدر دعا کردم 😂😂🥺🥺🥺🥺

🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم نمیشه سوال دراورد میخونی ولی وقتی معلم میره از اینترت دانلود میکنه و فقط ی چند تا چیز مزخرف می ...

فک کن معلم نیست. اصلا زمان جنگه گوشیم نیست. شما بخوای بخونی میخونی

دیده دریا کنم و صبر به صحرا فکنم
عزیزم نهاییا باید حضوری برن ماهم پارسال تو اوووج کرونا ک بیشتر شیوع داشت میرفتیم امتحانمونو میدادیم ...

پارسال شما نصف سال مدرسه رفتین و اون موقع فقط کرونای چینی بود الا چینی اینگیلیسی وهندی پارسال و امسال اصلا قابل قیاس نیستن

اره بخدا پارسال ک کرونا وضعیت قرمز بود مجبور بودیم بریم  کاری هم به بقیه پایه ها نداشتیم  ...

حقشونه اعتراض کنن ولی خیلیم درگیرش شدن درست نیست🤦🏼‍♀️ یهو نمیشه فقط میبینن فرصتاشونو هدر دادن

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز