2777
2789

🤍

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من😍💚

ان شاءالله که سایه همه پدر و مادر ها تا ابد بالای سر بچه هاشون باشه

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

من مامان ساده و فوقالعاده ای دارم خدا همیشه سلامت نگهشون داره...باباندارم ولی شوهرم وقتی صدام میزنن میگن ویدا بابا این چای چی شد من بقدری خوشحال میشم ک حد نداره خدا ایشونم حفظ کنه 😍😍😍😍

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

خدا حفظشون کنه 

برخیا نشون نمیدن محبتشونو برخیا انقدر سختی کشیدن ک دیگ حوصله ابراز محبتو ندارن

شاید مادرتون یکیش باشه

من خدا حفظشون کنه برامون پدرومادر خوبی دارم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

والا تا حالا از پدرم ب جز پول محبت خاصی ندیدم. ولی فحش زیاد خوردم کتک زیاد خوردم تحقیر شدم مامانمم همینطور. چن ساله ب خاطر رفتاراشون کارم ب روانپزشک و قرص کشیده. مامانم بعد مریضیم رعایتم میکنه ولی بابام همونه. بعضی وقتا حتی دبش نمیاد تو صورتم نگا کنه یا اسمم صدا کنه. بهم میگه هی دختر. کل فامیل از نگاهاشون دلسوزی و ترحم میباره خیلی اعصابم خورد میشه همه میدونن اوضاعم اینجوری

والا تا حالا از پدرم ب جز پول محبت خاصی ندیدم. ولی فحش زیاد خوردم کتک زیاد خوردم تحقیر شدم مامانمم ه ...

چرا نمیری از پیششون؟؟؟؟

من ابجیم در هفته دو روز میاد خونمون وقتی ام میره یه عالمه مامانم براش میزاره بار میکنه میبره   ...

حسودی نکن😂😍