2777
2789
عنوان

بیاین ارزوهاتو بنویسید سال دیگه تگتون میکنم بیاین 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 20484 بازدید | 1920 پست

یه نی نی دیگه بیارم ان شاالله

رسیدن به اون موقعیتی که ارزومه

سال بعد اگه زنده بودم تگم کن ببینم بهش رسیدم یا نه😁

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یک هفته میشه با همسرم دعوامون شده همیشه سر مامانشه دعوامون من هیچ وقت هیچی نمیگم اون واسه خودش فحش میده و همیشه میگه اون الویت زندگیمه و تو وظیفته هفته ها نگهش داری و بهش خدمت کنی...

نمیدونم چرا ازدواج کرده...

گند زده به زندگیم

البته میدونم جادوی خوردن و جادوی زبان انجام میده مادرشوهرم،واگذارش کردم به خدا

دوست دارم همسرم مادرشو بشناسه

و

ولش کن

واقعا اونقدر ناراحتم کرده با حرفاش حتی دیگه آشتی کردن و دوباره صمیمی شدن برام مهم نیست،تو زندگیم نباشه هم دیگه برام مهم نیست..‌.

همون کرونا از بین بره بهترین دعاست برام...خدایا برا عزیزانم اتفاق بدی نیفته💚

منم امروز میخواستم تاپیکی که شما زدی بزنم با کلی دعا و .... امروز عادت شدم باز

😔😔💔

دیگ عادی شده واسمون 

اینکه خدارو صدا بزنی التماسش کنی خداجوووونم من یه بچه ازت خواستم چرا باید این همه درد بکشم تا بدی ؟؟

چرا اون طفل معصومو میدی به کسایی ک بچه نمیخوان ما ک بچه میخوایم گناهمون چیه خدااا؟؟؟؟

شاید# بنده بد خداییم💔🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

خونه بخريم 💓

زندگي خوب وارامش بخشي با همسرم داشته باشم 💖

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

دو تا نینی سالم و صالح❤🥺

نادِ علیـَّاً مظهَرَ العَجـایبِ ♡ تَجِـدْهُ عـَوناً لَکَ فی النَّوائِب ♡ کلَّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی بعظمتک یا اللهُ بنوَّتِکَ یا محمّد بولایتکَ ♡ یا عَلیُّ یا عَلیُّ یا عَلیُّ ♡