2777
2789
عنوان

🖤🖤شب قدره🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 147 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله حاجت روا بشین💚

همچنین. 🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ان شاءالله حاجت روا بشین🌺

همچنین😘

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
@لیوان_در_گونی_برنج     انشالله فرزندتو سالم بغل کنی💚

عزیز دلم ممنونم

صلوات برای خودت🌷

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ممنون گلم همچنین 🧡🌹❤️💛 لطفا برای دوستان دعاکن  زینب @narngk  @mhf   @آآآیه ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الهی ب حق پیامبر و اهل بیت عظیم شأنشون رو سفید دنیا و آخرت باشین الهی آمین .ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

الهی مشکلتون ب نحو احسن از حکمت خداوندی حل بشه الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

لطفا برای دوستان دعا کن  @maryaaaaaammmm   @turk_asana   @1740   @ ...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

به حق حضرت محمد(ص) عاقبت به خیر شین

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

به حق حضرت علی علیه السلام سلامت باشین

به حق امام حسن علیه السلام خداوند خانوادتونو براتون نگه داره و شمارو برای اونا نگه داره

به حق امام حسین علیه السلام چشمتون منور به بین الحرمین بشه

به حق حضرت عباس علیه السلام سعادت دنیا و آخرت نصیبتون شه

به حق آقا امام رضا علیه السلام بیماری وبلا از خودتون و عزیزانتون دورباشه

به حق آقا جواد الائمه علیه السلام جاجت روا شین

@اعتصامی     @nazbanoo8300     @به_کبودی_یاس     @مائده652522 ...

ممنونم به یادم بودین عزیزم 

برای حاجت رواییتون آیه الکرسی میخونم 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@_lady_gaga_    استارتر برای دوست عزیز من هم دعا کن❤

الهی قربونت بشم مرسی فرشته💛💛

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

الهی قربونت بشم مرسی فرشته💛💛

خدانکنه...❤

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.